Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nassau Coliseum näki mahdollisesti viimeisen NHL-ottelunsa: ”Se oli fantastista”

Nassau Coliseum on nähnyt Islandersin menestyksen vuodet.
AOP

New York Islanders kaatoi NHL:n välierävaiheen kuudennessa pelissä kotiareenallaan Nassau Coliseumissa Tampa Bay Lightningin maalein 3-2 ja vei ottelusarjan ratkaisevaan seitsemänteen kamppailuun.

Islanders oli ottelun puolivälissä tappiolla pelissä jo kahdella maalilla, mutta nousi varsinaisen peliajan kuluessa tasoihin ja ratkaisi voiton nimiinsä jatkoerän toisella peliminuutilla.

Kotijoukkueen kanadalainen ykkössentteri Mathew Barzal pelasi loistavan ottelun kokonaisuutena ja syötti varsinaisen peliajan maalit. Barzal oli näistä fiiliksissä.

– Se oli fantastista. Ensimmäisen maalin jälkeen fanit syttyivät eloon. Jatkoerämaali oli kruunu ja se kaljatölkkien heittely jäällä oli jotain sellaista, mitä en ollut ennen kokenut. Siinä tuli osaltaan esiin se saarelaisten meininki. Todella fanaattisia kannattjia ja he olivat voitosta tosi innoissaan, kehui Barzal Sportsnetin jutussa.

Mikäli Islanders taipuu Tampa Bay Lightningille vieraissa seuraavassa pelissä jäi tämä jatkoerävoittoon päättynyt peli viimeiseksi NHL-otteluksi 49 vuotta vanhassa hallissa. Ottelua oli todistamassa lähes 13 tuhatta katsojaa.

Islanders pelaa ensi kaudesta alkaen uudessa hallissa Belmont Parkissa.

Nassau Coliseum on spesiaali paikka pelata jääkiekkoa ja etenkin katsoa. Katsomot ovat äärimmäisen lähellä jäätä, käytävät ovat vanhan aikaiset ja ahtaat sekä tunnelma on tiivis. Kun tuo halli jää historiaan, niin NHL-jääkiekostakin poistuu iso palanen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL