Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Islanders käänsi kuudennen pelin – Beauvillierista sankari

NY Islanders sai syytä juhliin.
AOP

New York Islandersin ja Tampa Bay Lightningin välisessä kuudennessa välieräottelussa haettiin ratkaisua jatkoeristä, kun varsinainen peliaika päättyi 2-2 -lukemiin. Lopulta voiton ottelussa otti kotijoukkue, kun Anthony Beauvillier laukoi reilun minuutin pelin jälkeen jatkoerässä kiekon ohi Andrei Vasilevskiyn ja ottelusarjan seitsemänteen kamppailuun.

Varsinaisella peliajalla maalinteossa kotijoukkueelta onnistuivat Jordan Eberle ja Scott Mayfield. Lightningin maaleista vastasivat Brayden Point ja Anthony Cirelli.

Semjon Varlamov torjui kotijoukkueen maalilla 22 laukausta ja Vasilevskiy 25 kertaa vieraiden tolppien välissä.

Suomalaishyökkääjä Leo Komarov pelasi 13.30 minuuttia, mutta ei saalistanut tehopisteitä.

Ottelusarjan ratkaiseva seitsemäs kamppailu pelataan Tampa Bayssa perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Islanders nousi kahden takaa tasoihin

Maalinteko ottelussa alkoi avauserän loppupuolella, kun Point onnistui ohittamaan Varlamovin ja tekemään yhdeksännessä ottelussa putkeen maalin.

Toisen erän puolivälissä Islanders sai loistavan tilaisuuden iskeäkseen tasoitusmaalin, kun joukkue pääsi kahden miehen ylivoimalle, mutta kunnon maalintekopaikkaa kotijoukkue ei saanut luotua. Heti ylivoiman jälkeen Islandersin niskaan kaadettiin kylmää vettä, kun Cirelli karkasi läpiajoon ja iski Lightningin kahden maalin johtoon.

Kotijoukkue sai kaipaamansa kavennusmaalin vielä ennen kolmatta erää, kun Eberlen terävä rystylaukaus painui ohi Vasilevskiyn ajassa 34.22. Toisen jo päättyessä kentällä nähtiin pieni paini, kun Mayfield ja Blake Coleman ottivat yhteen. Tilanteesta tuomittiin molemmille kahden minuutin rangaistukset.

Päätöserään Islanders tuli todella kovalla ryminällä. Joukkue sai ennen erän puoliväliä ylivoiman, mutta ei onnistunut tätä käyttämään hyödyksi. Käytännössä heti ylivoiman perään kotijoukkue sai kaipaamansa tasoitusmaalin, kun Mathew Barzal teki Mayfieldille tilaa, ja puolustaja nousi siniviivasta maalintekoon. Yhdysvaltalaispuolustajan veto painui todella pienestä etukulmasta maaliin.

Ottelun ratkaisu nähtiin heti jatkoerän alussa, kun Coleman antoi omalla puolustusalueella heikon syötön oman maalin edustalle, jonka katkoi Beauvillier. Kanadalaishyökkääjä ei aikaillut vaan laukoi kiekon välittömästi ohi Vasilevskiyn ja pelille ratkaisun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL