Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Sedinin veljekset Canucksin palkkalistoille: “Kun lopetimme, tiesimme haluavamme vielä mukaan bisnespuolelle”

Sedinin veljekset on palkattu Canucksin MGn neuvonantajiksi
AOP

Daniel ja Henrik Sedin ovat solmineet jälleen sopimuksen Vancouver Canucksin kanssa. Tällä kertaa pelipaidat vaihtuvat kuitenkin puvun takkiin ja solmioon.

Vancouver Canucks on palkannut ruotsalaisveljekset joukkueen GM:n Jim Benningin apulaisneuvonantajiksi. Titteli pitää sisällään paljon erilaisia tehtäväalueita – valmentajien sparrausta (NHL ja AHL), pelaajakehitystä sekä scouttausta.

-Kun lopetimme, tiesimme haluavamme vielä mukaan bisnespuolelle. Meillä on vielä paljon opittavaa, mutta olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta. Joukkueessa on NHL:n lupaavimpia nuoria pelaajia, joita haluamme tukea parhaalla mahdollisella tavalla, kommentoi Daniel Sedin.

-Olemme otettuja ja onnellisia, että saimme mahdollisuuden olla mukana joukkueessa josta välitämme niin paljon. Canucksin joukkueeseen kuuluminen on ollut parasta aikaa koko elämämme aikana. Teemme kaiken, jotta voimme auttaa joukkuetta menestymään, sanoi puolestaan Henrik Sedin.

Vaikka suomalaiset jääkiekkofanit ovat aina suhtautuneet Sedinin veljeksiin hieman skeptisesti, puhuvat meriitit puolestaan.

Veljekset pelasivat huikeat 17 kautta Vancouverin paidassa, kerryttäen enemmän otteluita ja pisteitä kuin kukaan muu joukkueen pelaaja kautta historian. Henrik toimi joukkueensa kapteenina kahdeksan kautta, voittaen kertaalleen myös Hart Trophyn vuonna 2010. Hänellä on myös seurahistorian eniten pisteitä (1070), otteluita (1330) sekä syöttöjä (830).

Daniel oli veljeksistä kovempi maalipyssy. Hän on tehnyt seurahistorian eniten maaleja (393), voittomaaleja (138) sekä ylivoimamaaleja (138). Daniel voitti urallaan kertaalleen Art Ross Trophyn, kaudella 2010-11. Otteluissa Daniel ei häviä paljolla veljelleen, sillä vyölle kertyi 1306 NHL-ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL