Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lightningin tähtihyökkääjä loukkaantui kuudennessa pelissä

Nikita Kucherov on NHL:n pudotuspelien paras pistemies.
AOP

New York Islandersin ja Tampa Bay Lightningin välisessä kuudennessa ottelussa tuli Lightningille ikävä alku otteluun, kun joukkueen tähtihyökkääjä Nikita Kucherov joutui jättämään pelin kesken heti ensimmäisen vaihdon jälkeen.

Kucherov pelasi ensimmäisessä vaihdossa 46 sekuntia ja satutti itseään tilanteessa, jossa Islandersin tasoitusmaalin tehnyt puolustaja Scott Mayfield taklasi häntä poikittaisella mailalla selkään tilanteen ulkopuolella.

Kucherov pelasi vaihdon hieman tuskissaan loppuun ja venäläisen elekielestä jäi sellainen kuva, että pelaajaa sattui olkapäähän.

– Ei ole mitään kerrottavaa Kucherovin tilanteesta, kommentoi päävalmentaja Jon Cooper pelin jälkeen NHL:n lehdistötilaisuudessa.

Venäläistähden merkitystä joukkueelle on turha kyseenalaistaa, sillä koko runkosarjan sivussa ollut pelaaja johtaa pudotuspelien pistepörssiä ja on merkittävä osa Lightningin ylivoimaa, jossa pelaajan paikan oikealla pisteellä otti Ondrej Palat.

Lightningin kapteeni Steven Stamkos ei ollut tyytyväinen Mayfieldin taklaukseen tai tuomareiden toimintaan.

– Minusta siinä haettiin todella halpaa ja likaista taklausta. Tuomarit eivät pitäneet sitä jäähyn arvoisena.

Päävalmentaja Cooper pitää tuomareiden lausuntoa typeränä.

– Kyllähän jokainen poikittainen maila vaan tulisi viheltää oli se sitten jäähyn arvoinen taklaus tai ei. Poikittainen maila on aina poikittainen maila. Yksi tuomareista oli tilanteessa aivan vieressä eikä hän sitä ilmeisesti nähnyt. Antaa olla, mennään eteenpäin, kertasi Cooper.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL