Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Canadiensin nuoret tähdet johtaa edestä: ”Hänellä on helkkaristi itseluottamusta”

Nick Suzukin varaan on mukava Montrealissa rakentaa.
AOP

Montreal Canadiens nappasi komean voiton Vegas Golden Knightsin vieraista lukemin 4-1 ja eteni voiton päähän Stanley Cup -finaaleista, jossa joukkue on edellisen kerran ollut vuonna 1993.

Canadiensin menestyksen takana on liuta nuoria ja lahjakkaita hyökkääjiä, jotka ovat tuoneet uuden ulottuvuuden joukkueen hyökkäyspeliin näissä pudotuspeleissä. Jos Canadiens näytti vielä viime kesän kuplapudotuspeleissä vähän keskenkasvuiselta romuluu jääkiekkojoukkueelta, niin tilanne on aavistuksen verran muuttunut näihin pudotuspeleihin.

Canadiensin pelitapa edelleen on pitkälti suoraviivainen, jossa työmoraalista ei anneta tippaakaan periksi, mutta siihen on tullut hyvä sekoitus taitoa mukaan ja taitoa joukkueeseen tuovat hyökkääjät Nick Suzuki sekä Cole Caufield Jesperi Kotkaniemeä unohtamatta.

Kun Canadiensin pudotuspelit alkoivat ottelusarjalla Toronto Maple Leafsia vastaan, niin päävalmentaja Dominique Ducharme piti Kotkaniemen ja Caufieldin katsomossa. Hyvin nopeasti tilanne eskaloitui siihen, että nuoret ja taitavat pelaajat oli otettava mukaan peleihin, ja tulos on puhunut puolestaan.

Viime kaudella puolittaisen läpimurtonsa NHL:n tehnyt keskushyökkääjä Suzuki johdatti Canadiensin kolmen tehopisteen illallaan 4-1 -voittoon, mutta Suzuki antoi isosti kehuja jälleen maalin tehneelle Caufieldille.

– Hänellä on helkkaristi itseluottamusta. Hän tietää olevansa maalintekijä. En tiedä yrittääkö vastustaja päästä hänen päänsä sisään, mutta hän on kuitenkin laukomassa aina sinne, missä on tilaa. Hän on tehnyt sitä koko elämänsä, kehui Suzuki Caufieldia NHL:n lehdistötilaisuudessa.

Canadiensin kesän 2019 ykköskierroksen varaus Caufield pelasi NHL:n runkosarjassa kymmenen ottelua ja teki näissä neljä maalia. Pudotuspelien kahdella ensimmäisellä kierroksella Caufield saalisti syöttöpisteitä viisi kappaletta, mutta ensimmäiset maalit ovat syntyneet vasta välierävaiheessa Golden Knightsia vastaan. Maaleja on yhteensä kolme kappaletta.

Suzuki on tehnyt pudotuspeleissä 16 otteluun 13 pistettä. Caufieldillä on 14 otteluun tehot 3+5 ja Kotkaniemellä 15 otteluun 5+2.

Mahtava asia Montreal Canadiensin kannalta on se, että näistä pelaajista vanhin on Suzuki ja hän on ainoastaan 22-vuotias.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL