Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Fanit buuasivat Golden Knightsin ulos kaukalosta: ”Ehkä me ansaitsimme sen”

Brayden McNabb on ollut Vegasin luottopuolustaja jo pitkään.
AOP

Vegas Golden Knights koki ikävän kotitappion NHL:n pudotuspelien välierävaiheen viidennessä ottelussa Montreal Canadiensille lukemin 4-1. Canadiens siirtyi ottelusarjassa johtoon voitoin 3-2 ja joukkueella on mahdollisuus lyödä sarja pakettiin kuudennessa ottelussa kotijäällään varhain perjantai-aamuna Suomen aikaa.

Canadiens oli viidennessä ottelussa parempi joukkue, mutta Golden Knightsinkin pelaaminen jätti toivomisen varaa. Sen tietää T-Mobile Arenan kannattajat, jotka buuasivat kotijoukkueelle päätössummerin pärähdettyä.

Kotijoukkueen puolustaja Brayden McNabb otti nöyrästi buuaukset vastaan.

– Me emme pelanneet hyvin, joten ehkä me ansaitsimme ne.

Golden Knights pelasi todella pehmeästi. Kahteen ensimmäiseen erään joukkue sai ainoastaan 15 laukausta kohti Carey Pricea ja ensimmäisen 40 minuutin aikana joukkue pääsi kahdesti koittamaan ylivoimallakin maalintekoa.

Kolmannessa erässä Max Paciorettyn kavennusmaalin jälkeen kotijoukkue sai pientä paineen tynkää Canadiensin maalille, mutta Price torjui pahimmat lähentelyt pitäen Golden Knightsin kahden maalin päässä

Koko ottelusarjaa suursuosikki Vegas Golden Knightsin osalta kuvastaa se, että Paciorettyn tekemä maali oli ensimmäinen kahdelta kärkiketjulta koko ottelusarjaan. Hyökkääjistäkin ainoastaan Mattias Janmark ja Nicolas Roy ovat onnistuneet maalinteossa sarjan aikana Paciorettyn lisäksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL