Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay Lightning murskavoittoon – Pointille jälleen maali

Tampan pelaajat saivat juhlia
AOP

NHL:n pudotuspelien välierävaiheen viidennessä ottelussa Tampa Bay Lightning näytti kaapin paikan kotiareenallaan New York Islandersille ja takoi taululle tylyt lukemat 8-0, ja siirtyi ottelusarjassa 3-2 -johtoon.

Lightningilta tehomiehinä häärivät kolmen pisteen iltaa viettäneet Alex Killorn, Nikita Kucherov ja Steven Stamkos. Kucherov syötti kolme maalia, kun taas Stamkos ja Killorn viettivät 2+1 iltaa tehojen valossa.

Killornin ja Stamkosin lisäksi maalinteossa kotijoukkueelta onnistuivat Ondrej Palat, Yanni Gourde, Luke Schenn ja Brayden Point, joka venytti pudotuspeleissä maaliputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Pointille maali oli hänen kevään 13.

Pudotuspelien maaliennätys on Joe Sakicin 18 maalia, jonka kanadalaissentteri iski kevään 1996 pudotuspeleissä Colorado Avalanchen paidassa.

Islandersin kannalta ottelu oli äärimmäisen synkkä. Joukkue vaihtoi maalivahtia heti ensimmäisessä erässä, mutta Ilya Sorokinin loukkaannuttua toisessa erässä joutui Semjon Varlamov palaamaan maaliin ja pelaamaan pelin loppuun.

Islandersin tähtisentteri Mathew Barzal hermostui toisen erän lopulla kotijoukkueen puolustaja Jan Ruttaan ja löi tätä poikittaisella mailalla naamaan. Barzalille tuomittiin tilanteesta viiden minuutin rangaistus ja päälle pelirangaistus.

Ottelusarjan kuudes peli pelataan Long Islandilla keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Tampa Baylla on mahdollisuus tuolloin lyödä sarja nippuun ja edetä NHL:n Stanley Cup -finaaleihin toisena kesänä putkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL