Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-kausi 2021-22 alkamassa hieman normaalia myöhemmin

Juhliiko Tampa Bay toisena kautena putkeen mestaruutta?
AOP

NHL:ää ympäröivästä mediasta tihkuu huhuja NHL:n seuraavan sarjakauden alkamisajankohdasta.

Toimittaja John Shannon tietää kertoa Twitterissä, että uusi sarjakausi alkaisi lokakuun 12. päivänä ja NHL-joukkueille oltaisiin lähettämässä kaksi erilaista suunnitelmaa kauden läpiviennistä.

Toisessa suunnitelmassa kausi niin, että NHL-pelaajat lähtevät Pekingin talviolympialaisiin helmikuussa ja toisessa suunnitelmissa niin, että eivät lähde.

 

NHL-kausi 2020-21 päättyy pelien osalta viimeistään heinäkuun 9. päivä jolloin on alustavasti tarkoitus pelata mahdollinen seitsemäs Stanley Cup -finaaliottelu.

NHL:n varaustilaisuus järjestetään juuri Tokion olympialaisten alla 23-24. heinäkuuta ja vapaiden pelaajien markkinat käynnistyvät 28. heinäkuuta. Vapaiden markkinoiden käynnistyessä alkaa myös uusi NHL-kausi.

Vapaiden markkinoiden alkamisesta uuden sarjakauden alkuun on yleensä pidettävä ainakin kahdeksan viikon mittainen tauko, joka määrittää myös tulevalla kaudella sarjan alkamisajankohtaa. Tavallisesti NHL:n harjoitusleirit alkavat noin kolme viikkoa ennen runkosarjan ensimmäistä ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL