Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Golden Knightsin sankari Robin Lehner: ”Tulin Twitteriin keräämään motivaatiota”

Robin Lehner pelasi huippupelin Vegasin maalilla.
AOP

Vegas Golden Knights otti maanantai-aamuna Suomen aikaa tärkeän  jatkoerävoiton Montreal Canadiensista lukemin 2-1 ja tasoitti NHL:n välierävaiheen ottelusarjan voitot 2-2.

Voittomaalin tehneen Nicolas Royn lisäksi voiton takuumiehenä hääri ruotsalaismaalivahti Robin Lehner, joka kaikkien suureksi yllätykseksi vaihdettiin maaliin ottelusarjan neljänteen otteluun. Lehner on viimeksi pelannut pudotuspelien toisella kierroksella ensimmäisessä ottelussa Colorado Avalanchea vastaan. Tuolloin Golden Knights taipui lukemin 7-1, mutta otti sarjan haltuunsa tuon ottelun jälkeen.

Golden Knightsin päävalmentaja Peter DeBoerin ratkaisua vaihtaa maalivahtia neljänteen peliin ihmeteltiin sosiaalisessa mediassa rajusti, mutta Lehner ja DeBoer osoittivat ihmettelyt turhiksi, kun ruotsalainen torjui huippupelin maalilla ja joukkue voitti.

– Tulin Twitteriin pari tuntia ennen matsia, jotta pystyin katsomaan miten paljon minusta puhutaan paskaa. Se motivoi minua, kommentoi Lehner ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Lehner on pitkään ollut tunnetusti äärimmäisen hyvä joukkuekaveri ja hänellä sekä joukkueen toisella maalivahdilla Marc-Andre Fleurylla on erittäin loistava suhde.

– Me olemme pudotuspeleissä matkalla kohti Stanley Cupia. Meillä on tosi hyvä joukkue koossa. Voin sanoa sen sydämeni pohjasta, että minulle on aivan sama olenko penkillä istumassa vai maalilla torjumassa kunhan pärjäämme, kommentoi Lehner.

– Hän on ollut joukkueen positiivisin pelaaja läpi pudotuspelien. Loistavaa, että hän sai palkinnon, kommentoi Brayden McNabb joukkuekaveriaan.

Lehner otti useita huipputorjuntoja läpi illan, mutta isoin torjunta nähtiin kolmannen erän ensimmäisellä kympillä, kun ruotsalainen torjui Cole Caufieldin läpiajon.

– Meillä oli ennen peliä tarkistelussa kaikki Canadiensin pelaajat ja Caufieldin kohdalla tiedettiin, että hän yrittää nostaa joko ylös tai liruttaa puikoista. Näin, että hän yrittää liruttaa, joten päätin vain sulkea puikot, kertoi Lehner.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL