Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegasin uhkapeli kannatti – Otteluvoitot neljän pelin jälkeen tasan

Robin Lehner oli mies paikallaan Vegasin maalilla.
AOP

Montreal Canadiensin ja Vegas Golden Knightsin välisen ottelusarjan neljäs peli venyi kolmannen tavoin jatkoeriin. Tällä kertaa jatkoerää pelattiin ainoastaan reilu minuutti ennen kuin Golden Knightsin Nicolas Roy iski maalin lähietäisyydeltä 2-1 -voittomaalin ja sarjan tasoihin 2-2.

Varsinaisella peliajalla maaleista vastasi Canadiensilta Paul Byron ja Golden Knightsilta Brayden McNabb. Carey Price torjui kotijoukkueen maalilla 19 kertaa ja Robin Lehner vieraiden tolppien välissä 27 kertaa.

Otteluparin suomalaisista yksikään ei saalistanut tehopisteitä tässä ottelussa. Artturi Lehkonen pelasi hyökkääjistä eniten, kun Lehkonen sai peliaikaa 16.11.

Ottelusarja jatkuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Las Vegasissa. Neljällä voitolla Stanley Cup -finaaleihin.

Montreal hallitsi varsinaista peliaikaa, mutta ei pystynyt hoitamaan peliä nimiinsä

Ottelun avauserä oli kotijoukkueen heiniä. Etenkin joukkueen neloskenttä sai luotua useamman hyvän paineen Lehnerin maalille, mutta maaleja ei nähty.

Toisessa erässä vierasjoukkue sai otteen pelistä ja hallitsikin ajoittain, mutta joukkue ei kyennyt ohittamaan Pricea. Erässä nähtiin kuitenkin ottelun avausmaali, kun aivan erän loppupuolella Golden Knights pääsi ensin ottelun ensimmäiselle ylivoimalle, mutta ei onnistunut maalinteossa.

Heti jäähyn päätyttyä Nick Suzuki syötti Byronin läpiajoon, joka niittasi komean laukauksen yläkulmaan ja Canadiensin 1-0 -johtoon.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue viritteli kiriä, mutta mitään vaarallisia maalintekopaikkoja joukkue ei saanut Pricen maalille luotua.

Lopulta tasoitusmaali tuli kuin varkain. William Karlsson syötti maalin taustalta kiekon maalin etukulmalle, johon puolustaja McNabb nousi ja niittasi kiekon helpohkosti etukulmasta ohi Pricen ja tasoitti pelin ajassa 50.37.

Kolmannen erän lopulla ei enää lisämaaleja nähty, joten pelissä edettiin jatkoerään, jota kului ainoastaan minuutti 18 sekuntia ennen kuin Roy naulasi täysin rauhassa maalin lähietäisyydeltä omasta laukauksestaan tulleen paluukiekon maalin kattoon ohi voimattoman Pricen ratkaisten pelin.

Montrealin reissu oli Roylle onnistunut, sillä keskushyökkääjä iski kaksi Golden Knightsin neljästä tehdystä maalista vieraskentällä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL