Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Vegas Golden Knightsin GM:llä koronatartunta

Vegasin pelaajilla on ollut ajoittain syytä hymyyn.
AOP

NHL:n pudotuspelien välierävaiheessa Montreal Canadiensia vastaan pelaava Vegas Golden Knights ottelusarjan neljännen ottelun alla ikäviä uutisia, kun joukkueen GM Kelly McCrimmonilla on todettu koronatartunta ja hänet on asetettu omaehtoiseen karanteeniin.

60-vuotias McCrimmon matkusti joukkueensa mukana Montrealiin ja on toinen tässä ottelusarjassa koronatartunnan saanut toimihenkilö, kun myös Canadiensin päävalmentaja Dominique Ducharme istuu kotonaan karanteenissa pari viikkoa.

McCrimmon on vielä sinällään tuntematon henkilö jääkiekkoa seuraavalle kansalle, sillä hänen ensimmäinen pestinsa oli laajennusvarausjoukkue Golden Knightsin apulais GM, jonka organisaation nykyinen jääkiekkopuolen presidentti George McPhee halusi tiimiinsä toimittuaan organisaation ensimmäisenä GM:nä.

McCrimmon on omistanut WHL-joukkue Brandon Wheat Kingsin ja toiminut joukkueensa managerina aina vuodesta 1992 alkaen. Wheat Kings on voittanut WHL:n mestaruuden kahdesti McCrimmonin toimiessa omistajana. Mestaruudet ovat tulleet vuosina 1996 ja 2016.

Montreal Canadiensin ja Vegas Golden Knightsin välisen NHL:n välierävaiheen ottelusarjan tilanne on neljän pelin jälkeen tasan 2-2. Neljällä voitolla Stanley Cup -finaaleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL