Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Puolustajatähden ura tullut Carolina Hurricanesissa päätökseen?

Dougie Hamiltonin ura Carolinassa on tulossa päätökseen.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä toisella kierroksella Tampa Bay Lightningia vastaan voitoin 4-1 jatkosta tippunut Carolina Hurricanes on mitä suurimmalla todennäköisyydellä tehnyt päätöksen puolustajatähtensä tulevaisuudesta.

Viimeisten vuosien ajalta joukkueen ehdottomasti tehokkaimman puolustajan Dougie Hamiltonin sopimus päättyi tähän kauteen ja hänestä tulee vapaa agentti.

28-vuotias puolustaja tienasi edellisellä sopimuksellaan 5,75 miljoonaa dollaria keskimäärin kaudesta, mutta viimeiseen kolmeen kauteen NHL:n runkosarjassa 121 pistettä 184 peliin takonut isokokoinen puolustaja ansaitsee merkittävän palkankorotuksen.

Hurricanesilla on oman puolustuksensa kanssa todella hyvä tilanne. Joukkueesta löytyy Jaccob Slavin, Brett Pesce ja Brady Skjei kiinnitettynä sopimuksiin sekä taustalla tekee nuori ja lupaava Jake Bean vahvaa nousua kohti NHL:n huippua, joten Hamiltonin kaltaiseen puolustajaan ei välttämättä ole tarvetta sitoa yhtään dollareita ja samalla tuhota palkkatilannetta tulevaisuudelta.

Viime päivinä on kanadalaismedia Sportsnetin toimesta noussut ilmi huhuja, että Hurricanes olisi antanut Hamiltonin agentti J.P. Barrylle oikeuden keskustella muiden joukkueiden kanssa pelaajan tulevasta osoitteesta.

Tämä tarkoittaa sitä, että Hurricanes haluaisi mahdollisesti kaupata Hamiltonin oikeudet ennen vapaiden markkinoiden alkua johonkin toiseen organisaatioon, jotta hänelle voisi tehdä seitsemän vuoden sijaan kahdeksan vuotisen sopimuksen.

Näin Hurricanes saisi vaihdossa jotain Hamiltonista, eikä pelaaja päätyisi aivan ilmaiseksi toisen organisaation palveluksiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL