Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jason Spezza jatkaa uraansa Torontossa: ”Ottaisin vähemmän jos voisin”

Jason Spezza on ollut hyödyllinen pelaaja Toronto Maple Leafsille.

Toronto Maple Leafs on tehnyt jatkosopimuksen kokoneen keskushyökkääjän Jason Spezzan kanssa. Spezza aloittaa syksyllä kolmannen kautensa Leafsin riveissä ja tienaa ensi kaudesta lähes NHL:n minimipalkan 750 tuhatta dollaria.

Spezza siirtyi vapaana pelaajana Leafsiin Dallas Starsista, jossa hyökkääjä pelasi kaudesta 2014-15 alkaen viiden kauden ajan. Ennen aikaa Starsissa Spezza toimi Ottawa Senatorsin ykkössentterinä. Senatorsin kanssa kanadalaishyökkääjä eteni kertaalleen Stanley Cup -finaaleihin, mutta kesäkuussa 2007 matka kohti unelmaa pysähtyi Anaheim Ducksiin.

38 vuotta vastikään täyttänyt isokokoinen keskushyökkääjä oli Senatorsin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2001. Spezza varattiin koko varaustilaisuuden toisena pelaajana.

Viime kaudella Leafsin riveissä hyökkääjä teki 54 otteluun mairittelevat tehot 10+20 pienellä peliajalla ja pääosin neloskentästä käsin, joten sopimus on menestystä havittelevalle Leafsille äärettömän hyvä.

– Ottaisin vähemmän jos voisin. Haluan ottaa mahdollisimman vähän palkkaa, jotta joukkue voi hankkia parempia pelaajia joukkueeseen ja me voisimme menestyä, kommentoi Spezza tuoretta sopimustaan paikallismedialle.

Toronto Maple Leafsilla on melkoinen säätö sopimusten kanssa tänä kesänä, sillä palkkatilaa on vain reilut 11 miljoonaa, ja joukkueella on monta pelipaikkaa vielä täytettävänä kokoonpanosta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL