Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Yhdysvaltalaispuolustaja tekemässä ison palveluksen Colorado Avalanchelle

Erik Johnson on pelannut jo useamman kauden Avalanchen takalinjoilla.
AOP

NHL:n runkosarjan voittanut Colorado Avalanche on kimurantissa tilanteessa, kun kausi päättyi NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Tulevalle kaudelle 2021-22 joukkueen on tehtävä tärkeitä päätöksiä, sillä useat tärkeät pelaajat tarvitsevat jatkosopimuksen.

Kahdeksalla hyökkääjällä sopimus päättyi tähän kauteen ja heistä merkittävimmät ovat Brandon Saad sekä kapteeni Gabriel Landeskog. Lisäksi hyökkääjistä entinen ykköskierroksen varaus Tyson Jost on rajoitettu vapaa agentti.

Joukkueen alakerrasta huippupuolustaja Cale Makar on rajoitettu vapaa agentti, mutta saksalainen ykkösmaalivahti Philipp Grubauer on rajoittamaton vapaa agentti, eli hän voi tehdä sopimuksen minne tahansa, mikäli Avalanche ei hänelle ennen heinäkuun lopun vapaita markkinoita sopimusta saa aikaiseksi.

Yhden ison murheen lisää tuo Seattle Krakenin laajennusvaraustilaisuus. Kraken saa poimia jokaisesta joukkueesta yhden haluamansa pelaajan niiden pelaajien joukosta joita ei ole suojattu.

NHL-joukkueet saavat suojata pelaajistaan joko seitsemän hyökkääjää, kolme puolustajaa ja maalivahdin, tai vaihtoehtoisesti kahdeksan kenttäpelaajaa ja maalivahdin. Mikäli pelaajalla on sopimuksessaan siirron estävä pykälä ”no-movement-clause”, niin hänet täytyy suojata. Mikäli pelaajalla on kaupan estävä pykälä, niin häntä ei tarvitse suojata.

Kimurantiksi Avalanchen osalta tulee puolustus, kun joukkueelta löytyy Makar, Davon Toews, Sam Girard ja Ryan Graves puolustajina, jotka ovat isona osana tulevaisuutta. Lisäksi joukkueella on kokenut puolustaja Erik Johnson, jolla on sopimuksessaan NMC-pykälä, mikä tarkoittaa sitä, että hänet on suojattava, mikäli hän ei luovu tästä pykälästä.

Tuoreimmat huhut Denveristä kertoo, että Johnson olisi luopumassa pykälästään ja helpottamassa Avalanchen suojaamista. Mikäli Johnson luopuu pykälästään Avalanche suojaisi varmasti Makarin ja Toewsin sekä kolmantena todennäköisesti Girardin. Se ei silti tarkoita sitä, että Kraken ottaisi Johnsonia itselleen, vaikka tarjolla ilmaiseksi olisikin.

Pitkäaikaisella Avalanche-puolustajalla on sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta ja sen arvo on kuusi miljoonaa kaudelta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL