Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tampa Bay tasoitti otteluvoitot – Leo Komarov tappeli kolmannessa erässä

Ondrej Palat sai juhlia joukkueensa toista maalia.
Ondrej Palat iski Tampan johtoon toisessa erässä. (AOP)

Tampa Bay Lightning tasoitti otteluvoitot New York Islandersia vastaan 4-2 -voitolla NHL:n pudotuspelien välierävaiheessa. Ottelusarja siirtyy New Yorkiin kahteen seuraavaan otteluun. Neljällä voitolla edetään Stanley Cup -finaaleihin. Samalla Lightningin hurja putki pudotuspeleissä sai jatkoa, sillä 11 edellistä pudotuspelitappiota on seurannut aina voitto.

Lightningin tehomiehenä kotivoitossa hääri venäläislaitahyökkääjä Nikita Kucherov, joka syötti kolme maalia. Kotijoukkueen maaleista ottelussa vastasi Victor Hedman, Ondrej Palat, Brayden Point ja Jan Rutta. Islandersin maalit ottelussa iski Mathew Barzal ja Brock Nelson.

Andrei Vasilevskiy esitti Lightningin maalilla huippuotteita torjumalla 24 kertaa.

Point aloitti maalinteon

Ottelun avauserä lähti todella kovalla intensiteetillä liikkeelle. Lightning hallitsi ensimmäisiä minuutteja, mutta Islanders paransi alun paineen jälkeen ja sai pelistä kiinni paremmin erän puoliväliä kohti mentäessä.

Avausmaalin iski kuitenkin Lightning, kun vieraiden heikon purun jälkeen Kucherov syötti maalintaustalta kiekon Pointille maalin etukulmalle, joka nosti kiekon ohi Semjon Varlamovin.

Islanders tuli erässä vielä tasoihin, kun Nelson laukoi ylivoimalla neliön keskeltä kiekon Vasilevskiyn selän taakse. Tampalta jäähyä kärsi avausmaalin tehnyt Point, joka törmäsi voimalla Varlamoviin. Venäläismaalivahti jätti avauserän törmäyksen myötä kesken, mutta palasi vieraiden maalille toiseen erään.

Kucherov syötti Tampan uudestaan johtoon

Toinen erä oli äärimmäisen kovaa vääntöä, mutta Lightning otti kuskin paikan pelistä. Kotijoukkue sai ansaitun johtomaalin hieman kyseenalaisen tilanteen päätteeksi, kun Hedman avasi omalta alueelta kiekon hyökkäyssiniselle Kucheroville.

Venäläistaituri luisteli hyökkäysalueelle ja syötti kahden Islandersin pelaajan paineen alta Palatin maalintekoon.

Juuri ennen maalia kotijoukkueella oli parhaimmillaan seitsemän miestä jäällä, mutta tätä ei tuomarit nähneet.

Erän viimeisillä sekunneilla vieraiden Anthony Beauvillierilla oli loistava maalintekopaikka, mutta Vasilevskiy esitti illan komeimman torjunnan ja nollasi Islanders-tähden yrityksen.

Pakit maalasivat, Komarov tappeli

Kolmas erä alkoi vieraiden kannalta ikävimmällä mahdollisella tavalla, kun kotijoukkueen puolustaja Ruttan one-timer päätyi siniviivasta aivan ristikkoon ohi voimattoman Varlamovin ja Lightning karkasi jo kahden maalin johtoon. Maali oli Ruttan pudotuspeliuran ensimmäinen.

Erän puolivälissä Lightning pääsi ylivoimalle ja naulasi lopullisen niitin pelille Hedmanin toimesta. 4-1 -maalin jälkeen Islandersin suomalaishyökkääjä Leo Komarov kimpaantui kotijoukkueen Yanni Gourdelle keskialueella. Molemmat saivat tappelusta viiden minuutin jäähyn.

Ottelun viimeisillä minuuteilla vieraiden ykkössentteri Barzal ohitti lähietäisyydeltä loistavasti pelanneen venäläismaalivahdin ja kaunisteli loppulukemat 4-2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL