Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Islanders päävalmentaja Barry Trotz: ”Pageau on kunnossa”

Barry Trotzilla riittää mietittävää, vaikka voikin olla huojentunut Pageaun kunnosta.
AOP

New York Islanders koki ensimmäisen tappion Tampa Bay Lightningia vastaan NHL:n pudotuspelien välierävaiheessa keskiviikko-aamuna Suomen aikaa. Lightning voitti kotipelinsä lukemin 4-2 ja tasoitti otteluvoitot 1-1 ennen sarjan siirtymistä Islandersin kotiareenalle, jossa pelataan ottelusarjan kaksi seuraavaa kamppailua.

Islanders sai kahdesta ensimmäisestä vieraspelistä haluamansa, kun joukkue onnistui hakemaan tarvittavan vierasvoiton, jotta joukkue voi edes teoreettisesti edetä Stanley Cup -finaaleihin.

Vahvan ensimmäisen kamppailun jälkeen Islanders jäi hieman telineisiin toisessa kamppailussa ja Lightningin maalilla Andrei Vasilevskiy eliminoi vieraiden parhaat paikat.

Silti vieraille jäi jossiteltavaa, sillä Lightningin 2-1 -maalia toisessa erässä edelsi tilanne, jossa kotijoukkueella oli liian monta pelaajaa kentällä ja tämän ei olisi pitänyt mennä tuomareilta ohi.

Islanders päävalmentaja Barry Trotz oli taiston tauottua pettynyt tuomareihin.

– Te tiedätte, että siellä oli ainakin seitsemän pelaajaa jäällä samaan aikaan. Olen pettynyt, että sitä ei nähty.

Vieraiden yksi tärkeimmistä hyökkääjistä Jean-Gabriel Pageau urakoi ensimmäisessä ottelussa yli 19 minuutin peliajan, mutta toisessa ottelussa Pageaun peliaika jäi vain 13.37 minuuttiin. Pageau pelasi ottelun kolmannessa erässä vain kolme vaihtoa eikä palannut jäälle enää viimeisen 13 minuutin pelin aikana.

– Pageau oli venäyttänyt jotain. Hän tulee olemaan kunnossa jatkossa ja pelaamaan, mutta Lightningin tehdessä tuon neljännen maalin ei ollut enää järkeä ottaa häntä peliin mukaan, kun se oli tavallaan menetetty, kommentoi Trotz luottosentterinsä ”penkitystä”.

Ottelun ensimmäisessä erässä venäläismaalivahti Semjon Varlamov sai ison iskun, kun Brayden Point osui vauhdilla päin ykkösmaalivahtia. Tilanteesta tuomittiin Pointille jäähy, jonka aikana Islanders teki ottelun ensimmäisen maalinsa, mutta Varlamov jätti erän kesken, mutta palasi lopulta toiseen erään vieraiden maalille.

– Varlamov oli ihan kunnossa. Aivotärähdysten varalta katsomosta tuli käsky ottaa Varlamov pois maalilta ja viedä tarkastukseen, mutta kaikki oli kunnossa, selvensi Trotz lopuksi lehdistötilaisuudessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL