Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Liiga

HIFK hankki NHL-kokemusta takalinjoilleen

Jordan Schmaltz on pelannut NHL:ssä reilut 40 peliä.

Helsingin IFK on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen NHL:ssä St. Louis Bluesissa pelanneen 27-vuotiaan puolustaja Jordan Schmaltzin kanssa.

Isokokoinen 188 senttiä pitkä Schmaltz on St. Louis Bluesin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2012. NHL-pelejä North Dakotan yliopiston käyneelle oikealta laukovalle yhdysvaltalaiselle on kertynyt Bluesin paidassa 42 kappaletta ja näissä on syntynyt yhteensä viisi syöttöpistettä.

Schmaltzin ura on pääsääntöisesti mennyt AHL:n puolella. Puolustaja on edustanut San Antonio Rampagea, Chicago Wolvesia, Tucson Roadrunnersia, Toronto Marliesia ja Bridgeport Sound Tigersia. Kuuden kauden aikana pelejä AHL:ssä on kertynyt 253 kappaletta ja pisteitä näissä otteluissa 113.

– Olemme etsineet rightin puolen kiekollista pakkia ja pelaajaa, jolla on selkeä suunnitelma miksi tulla HIFK:hon ja Suomeen, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kertoo organisaation tiedotteessa.

– Hänellä on iso tavoite palata vielä NHL:aan ja uskomme, että voimme auttaa toisiamme: hän on se mitä olemme etsineet, ja hän uskoo, että me pystymme tarjoamaan oikean ympäristön hänen uralleen juuri nyt, jatkoi Salmelainen.

HIFK:lla on ensi kaudeksi Schmaltzin lisäksi viisi ulkomaalaista pelaajaa kokoonpanossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga