Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

HIFK hankki NHL-kokemusta takalinjoilleen

Jordan Schmaltz on pelannut NHL:ssä reilut 40 peliä.

Helsingin IFK on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen NHL:ssä St. Louis Bluesissa pelanneen 27-vuotiaan puolustaja Jordan Schmaltzin kanssa.

Isokokoinen 188 senttiä pitkä Schmaltz on St. Louis Bluesin ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2012. NHL-pelejä North Dakotan yliopiston käyneelle oikealta laukovalle yhdysvaltalaiselle on kertynyt Bluesin paidassa 42 kappaletta ja näissä on syntynyt yhteensä viisi syöttöpistettä.

Schmaltzin ura on pääsääntöisesti mennyt AHL:n puolella. Puolustaja on edustanut San Antonio Rampagea, Chicago Wolvesia, Tucson Roadrunnersia, Toronto Marliesia ja Bridgeport Sound Tigersia. Kuuden kauden aikana pelejä AHL:ssä on kertynyt 253 kappaletta ja pisteitä näissä otteluissa 113.

– Olemme etsineet rightin puolen kiekollista pakkia ja pelaajaa, jolla on selkeä suunnitelma miksi tulla HIFK:hon ja Suomeen, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen kertoo organisaation tiedotteessa.

– Hänellä on iso tavoite palata vielä NHL:aan ja uskomme, että voimme auttaa toisiamme: hän on se mitä olemme etsineet, ja hän uskoo, että me pystymme tarjoamaan oikean ympäristön hänen uralleen juuri nyt, jatkoi Salmelainen.

HIFK:lla on ensi kaudeksi Schmaltzin lisäksi viisi ulkomaalaista pelaajaa kokoonpanossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga