Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Teemu Eronen Pelicansin pakistoon: ”Eronen on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja”

Teemu Eronen on tuttu näky Suomen maajoukkueessa.
AOP - Emil Hansson

Liigassa pelaava Lahden Pelicans tiedotti torstaina tehneensä 1+1 -vuotisen sopimuksen puolustaja Teemu Erosen kanssa.

31 vuotta syksyllä täyttävä 180 senttinen puolustaja siirtyy Pelicansin riveihin Ruotsin Hockey Allsvenkanista, jossa Eronen edusti IF Björklövenin rivejä 21 runkosarjaottelun ja 14 putoamiskarsintaottelun ajan. Eronen aloitti viime kauden SHL:ssä Växjö Lakersin riveistä.

– Eronen on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka tuo joukkueeseemme taitoa ja kokemusta. Eroselle on kaavailtu myös selkeää roolia ylivoimapuolustajana, jossa hänen parhaat ominaisuutensa pääsevät esiin, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kertoo joukkueen tiedotteessa.

Eronen on urallaan pelannut Suomessa, Venäjällä ja Ruotsissa. Suomessa hän on Pelicansin lisäksi edustanut Helsingin Jokereita ja Helsingin IFK:ta. Jokereissa puolustaja on pelannut niin KHL:ää kuin Liigaakin.

KHL:ssä Jokereiden lisäksi Eronen on edustanut Neftekhimik Niznekamskia ja Vitjaz Podolskia. KHL-otteluita Erosella on vyöllä 150 kappaletta. St. Louis Blues varasi puolustajan NHL:n kesän 2011 varaustilaisuudessa seitsemännellä kierroksella.

Pelicansilla on sopimus Erosen lisäksi seitsemän muun puolustajan kanssa. Lisäksi 15 hyökkääjälle ja kolmelle maalivahdille on sopimus voimasa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga