Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS jatkosopimukseen ruotsalaispuolustajansa kanssa

Johan Ivarsson jatkaa Turussa.
AOP - Mika Kylmäniemi

Liigassa hopeaa menneellä kaudella voittanut Turun Palloseura tiedotti tänään tehneensä ruotsalaispuolustaja Johan Ivarssonin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

26 vuotta täyttävä ruotsalainen saapui Turkuun SHL:n Färjestadin riveistä, jossa hän kiekkoili kolmen kauden ajan. Ensimmäinen kausi Liigassa tuotti ruotsalaiselle runkosarjan 51 otteluun kaksi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä. Pudotuspeleissä Ivarsson pelasi 13 ottelua tehoitta.

– Olemme todella tyytyväisiä Johanin jatkodiiliin. Hänen parhaat pelivuotensa ovat vielä edessä ja me haluamme olla mukana hänen kehityksessään. Ivarsson tuo meidän puolustuspelaamiseen paljon hyviä ominaisuuksia, kertoo TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio joukkueen tiedotteessa.

188 senttiä pitkä Hööristä kotoisin oleva puolustaja näkee, että Turku kaupunkina ja TPS seurana on hänelle yksilönä paras paikka kehittyä pelaajana.

– Tiedän, että TPS on minulle paras paikka kehittyä ja harjoitella vaativassa toimintaympäristössä, jossa urheilu ja urheilijana eläminen on kaiken keskiössä, Ivarsson kertoo TPS:n tiedotteessa.

TPS:llä on Ivarssonin jatkosopimuksen myötä sopimuspelaajia ensi kaudelle 24 kappaletta.

Lisäksi TPS tiedotti eilen, että puolustaja Elias Laitamäen kanssa on sopimus purettu yhteisymmärryksessä. 21-vuotias Laitamäki pelasi Turun Palloseurassa viime kaudella viidessä ottelussa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga