Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kanadan MM-kultaan johdattanut valmentaja sopimukseen New York Rangersin kanssa

Gerard Gallant valmensi Kanadan maajoukkuetta Latvian MM-kisoissa.
AOP

New York Rangersin uuden päävalmentajan nimi on selvillä. New York Postin toimittaja Larry Brooks kertoo Twitterissä, että Rangers on tehnyt sopimuksen Kanadan MM-kultaan johdattaneen Gerard Gallantin kanssa. The Athleticin toimittaja Pierre LeBrunin mukaan sopimus on pituudeltaan neljän vuoden mittainen.

Gallantilla on NHL:stä päävalmentajakokemusta Columbus Blue Jacketsin, Florida Panthersin ja Vegas Golden Knightsin riveistä, josta kanadalainen sai potkut 15. tammikuuta 2020. Gallant muistetaan toki sensaatiomaisesta Golden Knightsin debyyttikaudesta NHL:ssä, kun valmentaja johdatti joukkueensa heti Stanley Cup -finaaleihin asti, jossa Washington Capitals oli lopulta ylitsepääsemätön este.

Gallant korvaa New York Rangersin päävalmentajan paikalta potkut saaneen David Quinnin.

Kanadalaisvalmentaja on toiminut myös apuvalmentajana NHL:ssä New York Islandersin ja Montreal Canadiensin riveissä.

Rangersin organisaatiossa tehtiin keväällä muutenkin isoa siivousta, sillä joukkueen GM Jeff Gorton ja jääkiekkopuolen presidentti John Davidson saivat lähteä.

Gortonilla ei ole vielä uutta työpaikkaa, mutta Davidson palasi Columbus Blue Jacketsin leipiin samoihin tehtäviin, joista hän Rangersiin kaudeksi 2019-20 siirtyi.

Gortonin paikan Rangersin GM:nä otti entinen NHL-hyökkääjä Chris Drury.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL