Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokereihin kaksi vahvistusta AHL:stä – Molemmat valittu AHL:n tähdistöön

Kalle Kossila saapuu Jokereihin Toronto Marliesin riveistä.
AOP

KHL-seura Helsingin Jokerit tiedotti tiistaina hankkineensa kaksi urallaan eteenpäin menevää pelaajaa Pohjois-Amerikasta, kun keskushyökkääjä Kalle Kossila ja puolustaja Otto Leskinen tekivät organisaation kanssa kahden vuoden mittaiset sopimukset.

Sekä 28-vuotiaalla Kossilalla, että 24-vuotiaalla Leskisellä on NHL-kokemusta. Kossila on pelannut Anaheim Ducksin riveissä 19 NHL-ottelua ja Leskinen on edustanut Montreal Canadiensia kuudessa ottelussa.

Kossila on NHL-urallaan tehnyt toistaiseksi kaksi maalia ja yhteensä kolme tehopistettä. Leskinen ei ole päässyt NHL:ssä vielä merkkauttamaan tehomerkintöjä.

178 senttinen Kossila on AHL:ssä tehnyt 210 runkosarjaotteluun 176 tehopistettä ja 33 pudotuspeliotteluun 15 pistettä. 181 senttinen Leskinen on edustanut AHL:ssä vain Laval Rocketia ja iskenyt 85 runkosarjaotteluun kolme maalia sekä 39 tehopistettä. Kumpikin pelaaja valittiin menneen kauden päätteeksi AHL:n Kanadan divisioonan tähdistöön.

-Kossila on taitava pelintekijä, jolta löytyy runsaasti myös ratkaisukykyä. Pohjois-Amerikan kaukaloissa silmiinpistävää on ollut hänen tehokkuutensa, vahva kiekollinen tekeminen sekä pelirohkeus, kuvaili Jokereiden GM Jari Kurri uutta hyökkääjää.

-Leskinen on pelitaitava ja monipuolinen puolustaja, joka on hyvä liikkumaan ja avaamaan peliä. Hän on pelaajana vasta tulossa parhaaseen ikäänsä ja olemme todella tyytyväisiä, että hän halusi tulla Jokereihin kehittymään sekä menestymään, Kurri kertoo uudesta puolustajasta Jokereiden tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL