Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

NHL-kokemusta omaava ruotsalaishyökkääjä teki sopimuksen TsSKA Moskovaan

Lucas Wallmark hakee uralleen uutta nousua KHL:stä.
AOP

KHL:n mahtiseura TsSKA Moskova tiedotti tiistaina tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen ruotsalaiskeskushyökkääjä Lucas Wallmarkin kanssa.

25-vuotias Wallmark on Carolina Hurricanesin neljännen kierroksen varaus kesältä 2014. Uumajasta kotoisin oleva 183 senttinen hyökkääjä siirtyi pohjois-amerikkaan kaudeksi 2016-17 ja pelasi pääosin AHL-seura Charlotte Checkersin riveissä, mutta NHL-debyyttikin tapahtui Hurricanesin puolella.

Kesken kauden 2019-20 Wallmark kaupattiin Florida Panthersiin yhdessä Erik Haulan sekä Eetu Luostarisen kanssa vaihdossa Vincent Trocheckiin, joka on tehnyt hyvää jälkeä Hurricanesin riveissä sittemmin.

Wallmark ei jatkosopimusta Panthersin kanssa tehnyt vaan hänet hankki vapailta markkinoilta Chicago Blackhawks, joka kauppasi pelaajan uudestaan Panthersiin maaliskuussa 2021 ja tuossa kaupassa Henrik Borgström siirtyi Panthersista Blackhawksiin.

NHL-ura on hyökkääjällä pitänyt toistaiseksi sisällään 187 ottelua ja näissä on syntynyt 59 tehopistettä. AHL:ssä 112 otteluun ruotsalainen on takonut 101 tehopistettä. Parhaalla kaudella 2018-19 NHL:ssä Hurricanesin riveissä hyökkääjä teki 81 otteluun 28 tehopistettä. AHL:ssä paras kausi oli 2017-18 Checkersin riveissä, kun keskushyökkääjä teki 45 otteluun 55 pistettä.

Ennen Wallmarkin tuloa TsSKA:ssa oli ennestään neljä ruotsalaista, kun joukkueen maalille kahden vuoden sopimuksen on tehnyt Adam Reideborn. Puolustuksesta löytyy Klas Dahlbeck ja Viktor Svedberg. Hyökkäyksestä löytyy vuoden mittaisella sopimuksella maanmies Joakim Nordström.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL