Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Toisen erän punainen vyöry ratkaisi – HIFK:lle avausvoitto välierissä

Toisen erän punainen vyöry ratkaisi – HIFK:lle avausvoitto välierissä
AOP

Klassikkopari HIFK ja TPS aloittivat tänään välieräsarjan Helsingissä. Joukkueet sijoittuivat runkosarjassa perättäisille sijoille 2 ja 3, joten asetelmat olivat tasaiset. Ennakkosuosikin viittaa oli kuitenkin soviteltu enemmän helsinkiläisten harteille.

Avauserä antoi tuloksen valossa katetta tasaisuudelle, sillä kumpikaan joukkueista ei onnistunut maalinteossa. Tilastoihin merkittiin ainoastaan Henrik Larssonin kaksiminuuttinen korkeasta mailasta.

Toisessa erässä TPS siirtyi kapteenin paikalle. TPS pelasi kiekon ränniä pitkin maalin taakse, josta Topias Haapanen siirsi kiekon nopeasti maalin eteen. Etukulmalle ajanut Samuli Vainionpää hyödynsi tilanteen ja siirsi vierailijat johtoon.

HIFK kuittasi takaisin alle kahdessa minuutissa. HIFK kaivoi kiekon tasaisen aloituksen jälkeen ja toimitti kiekon syöttökuviolla maalinedustalle. TPS-vahti Karri Rämö torjui Alex Broadhurstin ohjauksen, mutta irtokiekkoon ensimmäisenä ehtinyt Sebastian Dyk iski pelin tasoihin.

Vain pari minuuttia edellisestä Dyk oli jälleen asialla. Ylivoimalla pelannut HIFK pelasi kiekon aloituksen jälkeen painottomalle puolelle, jossa Dykillä oli puoli kaukaloa tilaa joka suuntaan. Tarkka laukaus ohi Rämön ja HIFK johtoon.

Punainen vyöry jatkui jälleen parin minuutin päästä, kun Teemu Tallberg siirsi kotijoukkueen jo kahden maalin johtoon. TPS:n jäähyily kostautui ankarasti, sillä se oli maalin syntyessä jälleen alivoimalla.

Kolmannessa erässä Tobias Winberg kaunisteli HIFK:n voittolukemia vielä yhdellä – HIFK:lle siis lopulta selkeä 4-1 -voitto ja ottelusarjan avausvoitto.

TPS:n on nuoltava haavat ja löydettävä keinoja erikoistilanteisiin nopeasti, sillä ottelusarja jatkuu jo huomenna toisella osaottelulla. Finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga