Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Aukeaako Rauman lukko Tapparaa vastaan? 

Aukeaako Rauman lukko Tapparaa vastaan?
AOP

Rauman Lukko on viimeisen kymmenen vuoden aikana juossut pää edellä kirveeseen jo neljästi. Seura on kohdannut Tapparan pudotuspeleissä neljästi vuosikymmenen aikana, eikä jälki ole ollut kaunista – Lukko on hävinnyt jokaisen ottelusarjan.

Muutaman vuoden tauon jälkeen sillä on jälleen mahdollisuus uudelleensarjoitukseen. Edellisestä pudotuspelikohtaamisesta on aikaa viisi vuotta. Pelaajat ovat vaihtuneet ja arvet umpeutuneet. Aiemmista pudotuspelisarjoista joukkueessa on mukana ainoastaan konkari Toni Koivisto.

Aiempiin ottelusarjoihin Tapparaa vastaan Lukko on lähtenyt altavastaajana, ainakin jos mittarina pidetään menestystä runkosarjassa. Nyt sillä on allaan runkosarjan voitto selkeällä 2.12:n pisteen keskiarvolla. Tappara sijoittui neljänneksi 1.68:n keskiarvolla. Vedonlyöntiyhtiöt asettavat Lukon noin 80%:n ennakkosuosikiksi ottelusarjaan.

Tilastot ja ennakot ovat raumalaisten puolella, mutta lopputulos ratkaistaan kaukalossa. Ensimmäinen ottelu pelataan Raumalla torstaina 29.4.

Keskinäiset pudotuspelikohtaamiset (viimeiset 10 kautta):

2012 – 2013: Lukko – Tappara 0-4
2013 – 2014: Lukko – Tappara 3-4
2014 – 2015: Lukko – Tappara 3-4
2015 – 2016: Lukko – Tappara 1-4

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga