Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Lukko ei murtunut Tapparan käsittelyssä

Lukko ei murtunut Tapparan käsittelyssä
AOP

Liigan välierät käynnistyivät tänään kahdella ottelulla. Raumalla runkosarjan voittanut Lukko kohtasi kotiluolassaan Tapparan, joka on viime vuosikymmenen aikana ollut sille mahdoton este ylitettäväksi pudotuspeleissä.

Ottelusta muodostui välierin arvolle sopiva trilleri, vaikka kolmanteen erään asti ottelu oli mainiosti Lukon hyppysissä.

Avausmaalia ei tarvinnut odotella kauaa. Ottelua oli pelattu vain reilut neljä minuuttia, kun Tappara koordinoi rauhallisen lähdön omalta alueeltaan. Michal Moravcik nousi alimpana pelaajana kiekon kanssa, mutta sähelsi kiekon suoraan vaarattoman oloisesti karvanneella Jonne Tammelalle. Läpiajoon päässyt nelosketjun hyökkääjä sijoitti kiekon tarkasti kilpikäden alta takakulmaan.

Verkot heiluivat uudelleen jo neljä minuuttia myöhemmin. Kiekko oli jälleen Tapparan maalissa, mutta osuma hylättiin videotarkistuksen jälkeen maalivahdin häirinnän vuoksi.

Lukon 2-0 -maali oli todella kaunista katseltavaa. Heikki Liedas ja Lukas Klok lähtivät nopeaan vastahyökkäykseen. Liedes syötti Klokin puolittain läpi, joka käänsi kiekon vielä katsomatta taaksepäin. Toisesta aallosta tilanteeseen liitänyt Thomas Gregoire viimeisteli ottelusarjan toistaiseksi komeimman maalin nostamalla kiekon tyylikkäästi maalin kattoon.

Ottelun toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa alkoi Tapparan kiri. Tilanne sai tällä kertaa alkunsa Lukon ylivoiman kiekon menetyksestä. Petteri Puhakka pääsi katkaisemaan avaussyötön ja siirsi kiekon nopeasti Sami Moilaselle. Kaksikko syötteli keskenään useamman poikittaissyötön ja lopuksi Puhakka viimeisteli tamperelaisten kavennuksen.

Tasoitusmaali syntyi siirretyn rangaistuksen aikana. Tappara siirteli kiekko laitoja ja viivaa pitkin. Lopulta Valtteri Kemiläinen laukoi suoraan syötyöstä kohti maalia. Laukaus lähti melko kaukaa, mutta upposi maskin takaa takanurkkaan.

Ottelu eteni lopulta jatkoajalle, joka nopealla ja tyylikkäällä tavalla. Lukko voitti hyökkäyspään aloituksen ja Vili Saarijärvi kuljetti kiekon kohti kulmausta. Lähes nollakulmasta lähtenyt poikittaissyöttö tavoitti millintarkasti takakulmalla täysin vapaana seiskoskelleen Mikko Petmanin, jolla oli helppo työ viimeistellä uransa ensimmäinen pudotuspelimaali.

Lukko otti kotivoitolla ensimmäisen finaalikiinnityksen. Ottelusarja jatkuu heti huomenna, kun joukkueet kohtaavat Raumalla vielä toistamiseen, ennen siirtymistä Tampereelle.

Maalit klippeinä:

3-2: https://twitter.com/TeamRaumanLukko/status/1387817302985519107
2-2: https://twitter.com/Tapparaofficial/status/1387809120389148678
2-1: ei klippiä
2-0: https://twitter.com/TeamRaumanLukko/status/1387784796546473988
1-0: https://twitter.com/TeamRaumanLukko/status/1387775855439618049

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga