Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt jysähti yllätys! – NHL:n luottovalmentaja sai lähteä

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja Pascal Vincent.
AOP

NHL:ssä useammalla kaudella putkeen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Columbus Blue Jackets on päätynyt rajuun ratkaisuun. Keväällä joukkueen uudeksi GM:ksi nimetty Don Waddell on aloittanut siivoustyöt organisaatiossa, joka tarkoitti muun muassa päävalmentajan vaihtumista. 

Viime syksynä Columbus Blue Jacketsin päävalmentajaksi Mike Babcockin tilalle palkattu Pascal Vincent on vapautettu tehtävistään. Jarmo Kekäläisen tilalle GM:ksi palkattu Don Waddell päätyi kovaan siirtoon, sillä Vincent toimi vain vuoden Blue Jacketsin päävalmentajana toimittuaan pitkään organisaation palveluksissa.

– Olen viettänyt paljon aikaa Vincentin kanssa viime viikkoina. Hän on todella mahtava persoona ja todella fiksu jääkiekkovalmentaja, joka teki todella kovaa töitä viime kaudella hankalissa olosuhteissa. Me uskomme kuitenkin, että muutos penkin takana on meidän organisaatiolle nyt paras ratkaisu. Haluan kiittää Vincentiä hänen panoksestaan tälle organisaatiolle kolmen vuoden ajalta, kertoi Waddell tiedotteessa.

Blue Jackets aloittaa välittömästi uuden päävalmentajan kartoittamisen. Waddellilla on kiireinen kesä tiedossa, sillä joukkuetta pitää kesällä ravistella pelaajakaupoilla ja NHL:n varaustilaisuudessa Blue Jacketsilla on koko ensimmäisen neljäs varaus käytettävissä.

Tällä hetkellä Blue Jacketsin organisaatio maksaa palkkaa kolmelle eri päävalmentajalle. Brad Larsen erotettiin viime keväänä tehtävistään ja Babcock ennen yhtäkään valmennettua ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL