Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähteen luotto on kova – ”Uskon hänen kykyyn…”

Edmonton Oilers ja Florida Panthersin Sergei Bobrovsky.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaalit ovat edenneet siihen pisteeseen, että Florida Panthersilla on mahdollisuus varmistaa mestaruus kotiyleisönsä edessä viidennessä kamppailussa. Panthers voitti ottelusarjan kolme ensimmäistä kamppailua Edmonton Oilersia vastaan, mutta hävisi neljännen kamppailun selvin lukemin. Viides ottelu pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on yhden voiton päässä seurahistorian ensimmäisestä Stanley Cup -mestaruudesta. Panthers johtaa Kris Knoblauchin valmentamaa Edmonton Oilersia vastaan voitoin 3-1.

Kolme ensimmäistä kamppailua kääntyi tiukkojen vääntöjen jälkeen Panthersin nimiin, mutta Oilers vei neljännen kamppailun murskalukemin 8-1 nimiinsä kotiyleisönsä edessä. Oilers pommitti ottelussa vahvaa kevättä pelaavan Sergei Bobrovskyn vaihtoon toisessa erässä. Bobrovsky aloittaa viidennen ottelun Panthersin maalilla.

– Bobrovsky sai tarpeekseen neljännessä ottelussa niin oli hyvä ottaa hänet pois. Siinä oli myös mahdollisuus saada Bobrovskylle lepoa, mikä on myös hyvä, kommentoi Maurice.

Venäläismaalivahti torjui kamppailussa 11 laukausta ja päästi viisi maalia. Anthony Stolarz pelasi kamppailun loppuun.

– Hän on pelannut todella paljon tänä keväänä, jatkoi Maurice.

Panthersin tähtihyökkääjä Matthew Tkachuk kehui myös Bobrovskyn virettä, vaikka unelma 4-0 -sarjavoitosta ei toteutunutkaan.

– Hän on ollut täysin käsittämätön läpi vuoden ja eritoten pudotuspelit. Neljännen ottelun maalit eivät menneet hänen piikkiin. Se oli hyvä herätys koko joukkueelle. Uskon hänen kykyyn tulla takaisin sarjaan parempana kuin koskaan, kehui Tkachuk.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL