Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

Liigassa loistanut maajoukkuetähti NHL:n!

Suomen Oliver Kapanen, Slovakian Dalibor Dvorsky
AOP

Liigassa viime kaudella välieriin edenneen Kuopion KalPan riveissä loistanut suomalaishyökkääjä Oliver Kapanen on tehnyt ensimmäisen NHL-sopimuksen. Ensi kaudella Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä kiekkoileva Kapanen teki sopimuksen perinteisen jääkiekko-organisaation kanssa.

Liigassa viime kaudella todellisen läpilyönnin tehnyt Oliver Kapanen on kirjoittanut NHL:n tulokassopimuksen. Kapanen kirjoitti kolmivuotisen tulokassopimuksen Montreal Canadiensin kanssa, joka varasi suomalaishyökkääjän kesän 2021 NHL:n varaustilaisuudessa toisella kierroksella.

Oikealta laukova 185 senttiä pitkä keskushyökkääjä täyttää heinäkuun lopulla 21 vuotta. Kolmivuotinen tulokassopimus on Kapasen kohdalla kokonaisarvoltaan 2,775 miljoonaa dollaria. NHL:ssä pelatessa kausipalkka on 832,5 tuhatta dollaria. Jokaisella kaudella hyökkääjä saa 92,5 tuhatta dollaria allekirjoitusbonuksia. AHL:ssä pelatessa palkka on 80 tuhatta dollaria.

Sundsvallissa syntynyt Kapanen iski menneellä kaudella Kuopion KalPan riveissä, Petri Karjalaisen valmennuksessa 51 otteluun 14 maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Toissa kaudella tehopisteitä syntyi 55 otteluun yhteensä 27. Kapanen pääsi pelaamaan Tshekin Prahassa järjestettyihin jääkiekon MM-kilpailuihin Leijonien paitaan. Kahdeksaan otteluun hyökkääjä iski kuusi maalia.

Ensi kauden Kapanen pelannee SHL-seura Timrå IK:n riveissä Olli Jokisen valmennuksessa. Jokinen siirtyi SHL:n toimittuaan useammalla kaudella erinomaisesti Mikkelin Jukurien päävalmentajana. Timråssa pelaa suomalaisista tällä hetkellä Kapasen lisäksi puolustaja Elmeri Eronen. Kapasen isä Kimmo Kapanen toimii Timrån maalivahtivalmentajana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat