Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Aleksander Barkov iski voittomaalin – Floridalle jo kolmas kiinnitys

Florida Panthersin Aleksander Barkov pujottelee Edmonton Oilersin puolustusta.
AOP

NHL:n Stanley Cup -finaaleita on takana nyt kolme ottelua ja Florida Panthers on vienyt kaikki ottelusarjan kamppailut nimiinsä. Panthers johtaa ottelusarjaa Edmonton Oilersia vastaan voitoin 3-0 ja seurahistorian ensimmäinen Stanley Cup -mestaruus on katkolla viikonloppuna Albertassa. Ottelusarjan viides kamppailu oli Panthersin selvää näytöstä.

Pitkän uran NHL:ssä päävalmentajana tehnyt Paul Maurice on enää yhden voiton päässä suuresta unelmasta. Mauricen valmentama Florida Panthers nappasi hienon vierasvoiton Edmonton Oilersista lukemin 4-3. Voitto tarkoitti sitä, että Panthers siirtyi Stanley Cupin finaalisarjassa 3-0 -johtoon Kris Knoblauchin valmentamaa miehistöä vastaan.

Ottelun avauserässä Oilers oli hallitsevampi osapuoli, mutta Panthers vastasi ainoasta maalista, kun Aleksander Barkovin kiekonriiston jälkeen Gustav Forsling teki esityön ja Sam Reinhart ohjasi johtomaalin.

Toisessa erässä Oilers nousi läpiajosta tasoihin, mutta tätä seurasi Panthersin kolme perättäistä maalia reiluun kuuteen minuuttiin. Kolmannessa erässä Oilers nousi vielä maalin päähän, mutta ei enää tasoihin.

Kapteeni Barkov oli Panthersin ykköstähti iskemällä 1+1 tehot ja vastaamalla voittomaalista. Reinhartin ja Barkovin lisäksi maalinteossa onnistuivat Vladimir Tarasenko ja Sam Bennett. Venäläismaalivahti Sergei Bobrovsky pelasi jälleen erinomaisen ottelun torjumalla yhteensä 32 laukausta.

Oilersin maalit kamppailussa menivät Ryan McLeodin, Warren Foegelen ja ruotsalaispuolustaja Philip Brobergin nimiin. Stuart Skinner torjui 19 kertaa kotijoukkueen maalilla.

Ottelusarjan neljäs ja mahdollisesti ratkaiseva kamppailu pelataan Oilersin kotikaukalossa varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL