Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Leijonat

NHL:n mestarisuosikki kiinnitti Leijonien tähtihyökkääjän!

Jere Innala teki maalin TPS:ää vastaan.
AOP

Jääkiekon MM-kilpailuissa Suomelle merkittäväksi hyökkääjäksi noussut entinen Liiga-tähti Jere Innala siirtyy ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan. Innala on pelannut Euroopassa isoissa seuroissa ja pääsee varaamattomana pelaajana yrittämään murtautumista NHL:n.

Vuonna 2022 Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Colorado Avalanche on tehnyt merkittävän kiinnityksen. Avalanche on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen suomalaishyökkääjä Jere Innalan kanssa. Innalan sopimus on normaali tulokassopimus, jolla hyökkääjä tienaa todennäköisesti NHL:ssä noin 800 tuhatta dollaria kaudesta. Uutisen kirjoitushetkellä sopimuksen tarkemmat tiedot eivät vielä olleet tiedossa.

Innala on voittanut Suomen jääkiekkomaajoukkueessa maailmanmestaruuden kevään 2022 MM-kisoissa. Lisäksi Innalalla on vyöllään MM-hopeaa kevään 2021 kisoista ja Suomen mestaruus Hämeenlinnan Pallokerhon riveistä.

Hauholta kotoisin oleva 26-vuotias laitahyökkääjä on pienestä koostaan huolimatta tehnyt kovaa jälkeä. 175 senttiä pitkä ja reilut 80 kiloa painava Innala on iskenyt kahdella edellisellä kaudella Frölunda HC:n riveissä SHL:ssä yhteensä 54 tehopistettä. 94 otteluun suomalaishyökkääjä on takonut 26 maalia. Ennen Ruotsiin siirtymistä Innala oli Helsingin IFK:n tehokkain pelaaja kaudella 2021-22. HIFK:ssä syntyi 18 maalia ja yhteensä 48 tehopistettä.

Innala voitti Suomen mestaruuden HPK:n riveissä kaudella 2018-19. Tuolla kaudella hyökkääjä teki läpimurron Liigaan paukuttamalla 24 maalia ja yhteensä 45 tehopistettä 60 otteluun runkosarjassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Leijonat