Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-organisaatiolta mielenkiintoinen ratkaisu! – entinen tähtihyökkääjä nousee GM:ksi

St. Louis Bluesin Doug Armstong ylenee presidentiksi.
AOP

NHL:ssä Stanley Cupia kesällä 2019 juhlinut St. Louis Blues on tehnyt merkittävän ratkaisun tulevaisuuden osalta. Blues on tehnyt viisivuotisen jatkosopimuksen nykyisen GM:n eli Doug Armstongin kanssa. Armstrong ylenee sopimuksensa aikana Bluesin urheilujohdossa ja uudeksi GM:ksi nousee entinen Blues-legenda.

NHL:ssä kahdella edellisellä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt St. Louis Blues on tehnyt merkittävän ilmoituksen organisaation tulevaisuudesta. Bluesin hallituksen puheenjohtaja Tom Stillman kertoi tiedotustilaisuudessa, että organisaation GM:nä vuosia toiminut Doug Armstrong on saanut viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Armstrong jatkaa organisaation GM:nä kahden seuraavan kauden ajan ennen kuin tämä ylenee organisaation jääkiekkopuolen presidentiksi. Kaudella 2026-27 Bluesin GM:nä aloittaa ruotsalaishyökkääjä Alexander Steen, joka juhli Bluesin riveissä Stanley Cupia kesällä 2019. Steen siirtyy välittömästi Bluesin palveluksiin ja toimii neuvonantajana Armstongin ryhmässä. Kanadalaismanageri aloittaa 15. kauden organisaatiossa.

Armstrong on urallaan toiminut yli tuhannessa ottelussa Bluesin GM:nä. NHL:ssä Armstrongin johtamat organisaatiot ovat voittaneet yhteensä 811 ottelua. Ennen Bluesia kanadalainen toimi Dallas Starsin GM:nä. Johtotehtävissä Armstrong on voittanut olympiakultaa Kanadan maajoukkueen kanssa vuonna 2014. Armstrong toimii Kanadan maajoukkueen GM:nä myös talven 2026 olympialaisissa.

40-vuotias Steen pelasi NHL-urallaan yhteensä 1018 ottelua ja edusti Bluesin lisäksi Toronto Maple Leafsia, joka varasi hyökkääjän NHL:n kesän 2002 varaustilaisuudessa. Steen toimi menneellä kaudella Bluesin Euroopan tiimissä auttamassa nuoria pelaajia eteenpäin urallaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL