Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n heittopussi nimesi uuden päävalmentajan – ”Uskomaton mahdollisuus…”

San Jose Sharksin uusi päävalmentaja Ryan Warsofsky.
AOP

NHL:ssä viimeisillä kausilla täysin pohjille vajonnut San Jose Sharks on löytänyt uuden päävalmentajan organisaatiolle. Sharks on nimennyt organisaation palveluksissa jo useamman kauden ajan toimineen miehen uudeksi päävalmentajaksi. Sharksilta ei vielä ensi kaudellakaan ole odotettavissa suurta menestystä.

NHL:n tämän kesän varaustilaisuudessa ensimmäisenä joukkueena pelaajan nimen kuuluttamaan pääsevä San Jose Sharks on palkannut uuden päävalmentajan. Organisaatiossa kaksi vuotta GM:nä toiminut Mike Grier on nimennyt seurassa yhtä pitkään viihtyneen Ryan Warsofskyn uudeksi päävalmentajaksi.

Warsofsky saapui David Quinnin valmennustiimiin kaudeksi 2022-23 ja toimi Quinnin apuvalmentajana kahdella edellisellä kaudella. Menneen kauden päätteeksi Quinn sai lähteä, mutta Warsofsky ylennettiin päävalmentajaksi.

– Olemme todella innoissamme, kun voimme nimetä Warsofskyn organisaation 11. päävalmentajaksi. Hänen menestyksensä on ollut todella loistavaa jokaisella sarjatasolla, missä on aiemmin toiminut. Warsofsky tuntee meidän kokoonpanon erinomaisesti ja hänellä on pelaajien kunnioitus. Warsofsky tulee olemaan erinomainen opettaja meidän organisaation nuorille pelaajille nyt ja tulevaisuudessa, kertasi GM Grier Sharksin tiedotteessa.

North Marshfieldin kaupungista, Massachusettsista kotoisin oleva Warsofsky on syntynyt vuonna 1987. 36-vuotias entinen yliopistokiekkoilija aloitti valmentamisen ECHL:stä 2013-14 -kaudella. Viiden kauden jälkeen Warsofsky siirtyi AHL-seura Charlotte Checkersin apuvalmentajaksi ja yleni nopeasti päävalmentajaksi. Ennen Sharksiin siirtymistä yhdysvaltalainen toimi Chicago Wolvesin päävalmentajana AHL:ssä kausilla 2010-22.

– Olen todella innoissani tästä. On uskomaton mahdollisuus toimia Sharksin päävalmentajana. Tämä on minulle ja perheelleni todella hieno asia emmekä voisi olla innoissamme uudesta luvusta elämässä. Haluan kiittää omistaja Hasso Plattneria, presidentti Jonathan Becheriä ja GM Grieriä heidän luotostaan minua kohtaan. Organisaatiolla on pistä historia voittamisesta ja en malta odottaa, että pääsen tekemään töitä joukkueen kanssa, joista fanit voivat olla ylpeitä, kertoi Warsofsky tiedotteessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL