Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja kiinnitys! – NHL-seura nappasi tähtipelaajan todellisella ryöstöhinnalla

Carolina Hurricanesin Jalen Chatfield teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä pitkään Stanley Cup -mestaruutta tavoitellut Carolina Hurricanes on tehnyt todella kovan kiinnityksen tulevaisuuteen. Hurricanes on kiinnittänyt organisaatiota pitkään edustaneen huippupelaajan jatkosopimukseen todella kevyellä sopimuksella. 

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes on tehnyt loistavan kiinnityksen ensi kauden joukkueeseen. GM:ksi ylennetty Eric Tulsky kiinnitti kokeneen yhdysvaltalaispuolustaja Jalen Chatfieldin kolmen vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Jatkosopimuksen arvo on yhdeksän miljoonaa dollaria, eli Chatfield tienaa sopimuksellaan kolme miljoonaa dollaria kaudesta.

28-vuotias oikealta laukova puolustaja saa todella ison palkankorotuksen sopimukseensa. Kahdella edellisellä kaudella Chatfield tienasi yhteensä 1,525 miljoonaa dollaria ja on tienannut koko urallaan 2,4 miljoonaa dollaria ennen uutta sopimustaan.

Ypsilantin kaupungista, Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva Chatfield on 185 senttiä pitkä ja painaa 85 kiloa. Chatfield on NHL:n varaamaton pelaaja, joka sai ensimmäisen NHL-sopimuksen Vancouver Canucksilta keväällä 2017.

NHL:ssä puolustaja debytoi kaudella 2020-21 Canucksin riveissä ja iski 18 otteluun yhden syöttöpisteen. Tämän jälkeen puolustaja siirtyi Hurricanesin organisaatioon joista ensimmäinen kausi meni vielä AHL:n puolella.

Kahdella edellisellä kaudella Chatfield on noussut Hurricanesin runkopelaajaksi pelaamalla 150 ottelua NHL:ssä ja keräämällä yhteensä 36 tehopistettä. Menneellä kaudella vastuuta kertyi reilut 15 minuuttia ottelua kohden.

Koko NHL-uralla puolustaja on iskenyt 14 maalia ja yhteensä 40 tehopistettä 184 kamppailuun.

Hurricanesilla on ensi kauden joukkueeseen kiinni kolme maalivahtia, neljä puolustajaa ja 10 hyökkääjää. Palkkatilaa on lähes 24 miljoonaa dollaria jäljellä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL