Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomatonta dominointia – Aleksander Barkov johdatti Floridan voittoon

Florida Panthersin Aleksander Barkov ja New York Rangersin Chris Kreider.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaaleja on takana neljä ottelua. Runkosarjan voittaja New York Rangersilla on hallussaan kotietu neljän pelatun kamppailun jälkeen, vaikka Florida Panthers olikin neljännessä ottelussa vahvempi. Neljäs kamppailu venyi toisen ja kolmannen ottelun tavoin jatkoerään, mutta tällä kertaa Panthers oli vahvempi.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers otti kevään kymmenennen voiton kaatamalla New York Rangersin kotiyleisönsä edessä. Panthers oli jatkoerään venyneessä ottelussa vahvempi Peter Lavioletten valmentamaa joukkuetta 3-2 -lukemin. Ottelusarjasta edetään neljällä voitolla Stanley Cup -finaaleihin. Seuraava kamppailu pelataan Madison Square Gardenissa, jossa joukkueet jakoivat voitot kahdesta ensimmäisestä ottelusta.

Varsinaisella peliajalla Rangers karkasi johtoon, mutta toisen erän maaleilla Panthers nousi edelle. Vierasjoukkue nousi kolmannessa erässä vielä tasoihin, mutta joutui taipumaan jatkoerän alussa syntyneellä ylivoimamaalilla.

Panthersin sankariksi ottelussa nousi kanadalaishyökkääjä Sam Reinhart, joka tälläsi Aleksander Barkovin esityöstä kiekon etukulmaan ohi 37 kertaa torjuneen Igor Shesterkinin. Barkov keräsi ottelussa tehot 0+2, kun joukkueen varsinaisen peliajan maalit menivät Carter Verhaeghen ja Sam Bennettin nimiin.

Rangersin maalit ottelussa menivät Vincent Trocheckin ja Alexis Lafrenieren nimiin. Trocheck osui avauserässä ylivoimalla ja Lafreniere vastasi tasoituksesta kolmannen erän alussa. Adam Fox ja Artemi Panarin tekivät esityöt maaleihin. Sergei Bobrovsky torjui yhteensä 21 kertaa Panthersin maalilla

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL