Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Edmonton joutui Roope Hintzin kouluun – Dallasille maukas voitto

Dallas Starsin Roope Hintz ja Jason Robertson tuulettaa maalia.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa on kotietu palannut Dallas Starsin haltuun. Tämä varmistui tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Stars haki vierasvoiton Edmonton Oilersin kotikaukalosta. Stars osoitti ensimmäistä kertaa ottelusarjan aikana tehokkuutta nousemalla tappioasemasta voittoon varsinaisen peliajan kuluessa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars jatkoi hurjaa kevättä NHL:n pudotuspelien vierasotteluiden osalta. Stars kaatoi Kris Knoblauchin valmentaman Edmonton Oilersin 5-3 -lukemin ja nappasi jo kevään kuudennen vierasvoiton seitsemään kamppailuun. Stars on hävinnyt vain Vegas Golden Knightsia vastaan vierasottelun ensimmäisellä kierroksella.

Ottelussa Oilers sai todella vahvan alun, sillä joukkue karkasi avauserässä kahdella maalilla johtoon, vaikka paikkoja oli useampaankin osumaan. Toisessa erässä nähtiin kolme perättäistä Starsin iskemää maalia, mutta Oilers nousi ennen päätöserää hienolla osumalla tasoihin.

Kolmannen erän osalta maaleja odotettiin jälkimmäiselle kympille kunnes vierasjoukkue onnistui kahdesti maalinteossa ratkaisten kamppailun.

Ottelussa Starsin ykköstähdeksi nousi hattutempun iskenyt Jason Robertson. Tehokkaasti pudotuspeleissä esiintynyt huippuhyökkääjä naulasi kaksi joukkueensa ensimmäistä maalia ja 4-3 -voittomaalin pienestä kulmasta kolmannessa erässä. Starsin muista maaleista vastasivat Wyatt Johnston ja tyhjiin osunut Miro Heiskanen. Jake Oettinger koppasi voiton eteen 27 kertaa. Loukkaantumisten takia sivussa peleistä ollut Roope Hintz syötti ottelussa kaksi maalia.

Oilersin maalit menivät Connor McDavidin, Zach Hymanin ja Adam Henriquen nimiin. McDavid iski ottelussa 1+1 tehot ja oli kolmen Starsin iskemän maalin aikana jäällä. Stuart Skinner torjui kamppailussa 17 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL