Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Törkytemppu nosti tunteet pintaan! – NHL-tähden toiminta käsittämätöntä

New York Rangers Jacob Trouba, Carolina Hurricanes Teuvo Teräväinen
AOP

NHL:n pudotuspeleissä koko runkosarjan vahvin joukkue New York Rangers on kahden voiton päässä paikasta Stanley Cup -finaaleissa. Rangers haki vierasvoiton Florida Panthersista ja nappasi kotiedun ottelusarjassa takaisin. Rangers on ollut pelillisesti ottelusarjassa perässä, mutta siitä huolimatta joukkue on napannut kaksi voittoa kolmeen kamppailuun.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers johtaa NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjaa Florida Panthersia vastaan voitoin 2-1. Rangers on hävinnyt pudotuspeleissä vasta kolme ottelua, mikä kuvastaa joukkueen vahvuutta.

Rangersin puolustuksessa on kuitenkin ollut pieniä ongelmia ja näitä on ollut aiheuttamassa kapteeni Jacob Trouba. Kahdeksan miljoonan dollarin kausipalkalla operoiva yhdysvaltalaiskolossi on ollut omassa puolustuspäässä heikko.

Lisäksi Trouba on jo pitkään tehnyt kyseenalaisia ratkaisuja kentällä. Yksi tällainen nähtiin toisessa erässä kolmannessa ottelussa, kun puolustaja ajoi Panthers hyökkääjä Evan Rodriguesia yläkroppaan kyynärpää pystyssä.

Tilanteesta tuomittiin lopulta neljä minuuttia rangaistusta, sillä tilanteessa tuomittiin puolustajalle myös huitomisjäähy.

Trouban toiminta on pahimmillaan todella vaarallista, sillä vastaavanlaisia taklauksia on nähty viime vuosina useita. Näissä pudotuspeleissä Trouba yritti taklata Carolina Hurricanesin tshekkihyökkääjä Martin Necasia yläkroppaan, mutta kovalla vauhdilla haettu taklaus meni ohi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL