Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridalle katkera tappio – NY Rangers ryösti kotiedun takaisin

Florida Panthers taipui New York Rangersille
AOP

NHL:n pudotuspeleissä itäisen konferenssin finaaleita on takana kolme ottelua. Kolmen ottelun jälkeen sekä Florida Panthers, että runkosarjan voittanut New York Rangers ovat voittaneet kertaalleen vieraissa. Rangers ryöväsi hurjan maalijuhlan jälkeen kotiedun takaisin sunnuntai-iltana Suomen aikaa pelatussa kamppailussa.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers nousi takaisin kuskinpaikalle NHL:n itäisen konferenssin finaalisarjassa Paul Mauricen valmentamaa Florida Panthersia vastaan. Rangers haki sunnuntaina hienon taistelun jälkeen voiton jatkoerään venyneessä kamppailussa 5-4 -lukemin. Jatkoerävoitto oli Rangersille jo toinen putkeen, sillä joukkue otti 2-1 -voiton sarjan toisessa kamppailussa Madison Square Gardenissa.

Ottelun avauserässä nähtiin neljä maalia, kun toiseen erään lähdettiin 2-2 -tilanteessa. Toisessa erässä maalinteossa onnistui vain vierasjoukkue. Kolmannessa erässä Panthers nousi tasoihin, mutta ei onnistunut hurjista mahdollisuuksista huolimatta tekemään varsinaisella peliajalla voittomaalia.

Voittomaali kamppailulle syntyi lopulta ensimmäisessä jatkoerässä Alexander Wennbergin toimesta. Wennberg ohjasi maalin edustalta kiekon ohi Sergei Bobrovskyn, jolle osui koko ottelusarjan heikoin kamppailu ensimmäiseen kotiotteluun. Bobrovsky torjui 18 kertaa, kun Igor Shesterkin koppasi 33 kiekkoa Rangersin maalilla.

Rangersin ykköstähti Shesterkinin rinnalla oli varsinaisella peliajalla kaksi maalia viimeistellyt kanadalaistähti Alexis Lafreniere. Muut maalit menivät toisen ottelun ratkaisseen Barclay Goodrownnimiin. Tähtihyökkääjä Vincent Trocheck syötti kaksi maalia.

Panthersin maaleista kaksi ensimmäistä meni kanadalaistähti Sam Reinhartin nimiin. Aleksander Barkov ja Gustav Forsling tekivät maalit kolmannessa erässä. Matthew Tkachuk ja Carter Verhaeghe syöttivät kamppailussa kaksi maalia mieheen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL