Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Floridan supertähti tappiosta – ”Tiukkoja pelejä on kaikki kamppailut…”

Florida Panthersin Carter Verhaeghe onnistui maalinteossa toistamiseen New York Rangersia vastaan.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa voitot tasattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatun toisen osaottelun jälkeen. New York Rangers onnistui kaatamaan Florida Panthersin todella tiukan otatuksen jälkeen jatkoerään venyneessä ottelussa ja tasoittamaan sarjan 1-1’n ennen Floridaan siirtymistä.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers otti makean voiton kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa. Rangers kaatoi Paul Mauricen valmentaman Florida Panthersin jatkoerään venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin. Ottelusarjan voitot Madison Square Gardenissa pelattujen otteluiden jälkeen on 1-1. Kaksi seuraavaa kamppailua pelataan Panthersin kotijäällä.

Ottelussa nähtiin maalit varsinaisen peliajan osalta avauserässä. Rangers karkasi johtoon, mutta Panthers nousi avauserän lopun ylivoimalla tasoihin, kun Carter Verhaeghe onnistui iskemään ottelusarjan toisen maalin. Jatkoerän lopulla Rangers naulasi voittomaalin ja tasoitti sarjan.

– Kaveri sai maalin, mutta vastasimme hienosti ja pääsimme tasatilanteesta toiseen erään. Tiukkoja pelejä on kaikki kamppailut, kun kaksi konferenssin parasta joukkuetta kohtaavat toisensa, kommentoi maalinteossa onnistunut Verhaeghe.

Sergei Bobrovsky torjui ottelusarjan ensimmäiseen kamppailuun nollapelin. Toisessa ottelussa venäläismaalivahti koppasi 28 kiekkoa.

– Todella ikävää tietenkin hävitä jatkoerässä, mutta normaalisti otat 1-1 -sarjatilanteen ihan mielellään, kun poistut tästä hallista. Rangers tuli tähän otteluun todella kovaa ja se oli jotain sellaista, mitä osasimme odottaa. Me hävisimme todella tiukan pelin, mutta menemme nopeasti eteenpäin lyhyellä muistilla, kertasi ykköspuolustaja Aaron Ekblad tappiota.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL