Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Uskomaton viimeistely! – romuluinen NHL-hyökkääjä upotti Floridan

New York Rangersin Stanley Cup -mestari Barclay Goodrow iski kaksi maalia Detroitin verkkoon.
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa voitot tasattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatun toisen osaottelun jälkeen. New York Rangers onnistui kaatamaan Florida Panthersin todella tiukan otatuksen jälkeen jatkoerään venyneessä ottelussa ja tasoittamaan sarjan 1-1’n ennen Floridaan siirtymistä.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers otti makean voiton kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa. Rangers kaatoi Paul Mauricen valmentaman Florida Panthersin jatkoerään venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin. Ottelusarjan voitot Madison Square Gardenissa pelattujen otteluiden jälkeen on 1-1. Kaksi seuraavaa kamppailua pelataan Panthersin kotijäällä.

Ottelun varsinaisen peliajan maalit nähtiin avauserässä. Rangers karkasi ottelussa johtoon hyökkäysalueen kiekonriiston jälkeen, mutta Panthers tuli erän lopulla ylivoimamaalilla tasoihin. Kumpikin joukkue sai toisessa ja kolmannessa erässä erikoistilanteiden myötä mahdollisuuden lisämaalien tekoon, mutta ne jäivät syntymättä.

Kamppailu ratkesi lopulta ajassa 74.01, kun Rangersin voimahyökkääjä Barclay Goodrow tälläsi suorasta hyökkäyksestä kiekon yläkulmaan ohi jälleen loistavasti torjuneen Sergei Bobrovskyn. Maali oli kaksinkertaiselle Stanley Cup -mestarille kevään neljäs. Bobrovsky torjui Panthersin maalilla 28 kertaa, kun Igor Shesterkinille kertyi 26 torjuntaa Rangersin maalilla.

Kotijoukkueen tähtenä ottelussa hääri Goodrown ja Shesterkinin rinnalla Vincent Trocheck. Uskomatonta kevättä pelaava yhdysvaltalaishyökkääjä iski ottelun avausmaalin ja teki esityön voittomaaliin. Pudotuspeleissä kakkoskentän keskushyökkääjä on kerännyt yhteensä 16 tehopistettä 12 pelattuun otteluun. Panthersin ainut maali meni ensimmäisessä ottelussa myös onnistuneen Carter Verhaeghen nimiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL