Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NY Rangersin sankari – ”En muista miten se meni sisään…”

Florida Panthers taipui New York Rangersille
AOP

NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa voitot tasattiin lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatun toisen osaottelun jälkeen. New York Rangers onnistui kaatamaan Florida Panthersin todella tiukan otatuksen jälkeen jatkoerään venyneessä ottelussa ja tasoittamaan sarjan 1-1’n ennen Floridaan siirtymistä.

Peter Lavioletten valmentama New York Rangers otti makean voiton kotiyleisönsä edessä NHL:n itäisen konferenssin finaaleissa. Rangers kaatoi Paul Mauricen valmentaman Florida Panthersin jatkoerään venyneessä ottelussa 2-1 -lukemin. Ottelusarjan voitot Madison Square Gardenissa pelattujen otteluiden jälkeen on 1-1. Kaksi seuraavaa kamppailua pelataan Panthersin kotijäällä.

Rangersin sankariksi nousi ensimmäisen jatkoerän lopulla maalinteossa onnistunut kaksinkertainen Stanley Cup -mestari Barclay Goodrow. Goodrowlla ei ole voittomaalistaan liikaa muistikuvia.

– En muista miten se meni sisään, muistan vain saaneeni hyvän syötön Vincent Trocheckilta ja Will Cuylle ajoi maalille tekemään vedolle tilaa. Se helpotti minun tekemistäni. Onneksi voitimme, pelasimme mielestäni todella hyvän ottelun tällä kertaa ja saimme palkinnon siitä voiton muodossa, kommentoi Tampa Bay Lightningissa mestaruuksia juhlinut syvyyshyökkääjä.

Goodrowsta on tullut Rangersille tärkeä syvyyshyökkääjä, joka pelaa alivoimaa ja vastustajan parhaita vastaan joka ilta.

– Kaikki kopissa tietää, mitä hän tuo joukkueeseen. Hän pelaa jokaisessa ottelussa korkealla tasolla ja häntä voi käyttää erilaisissa tilanteissa. Näissä pudotuspeleissä Goodrow on ollut täysin uskomaton molemmissa päissä kenttää, kehui ottelussa 1+1 tehot iskenyt Trocheck.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL