Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n paras pelaaja ratkaisi! – suomalaistähtien joukkueelle kirvelevä tappio

Connor McDavid voitti NHL:n pistepörssin.
AOP

NHL:ssä käynnistyi perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa läntisen konferenssin finaalisarja Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin välillä. Ottelusarjasta on kaikissa ennakoissa kaavailtu tasaista eikä ensimmäinen ottelu pettänyt. Ottelun varsinaisella peliajalla ei juuri maaleilla herkuteltu ja lopulta varsinainen peliaika ei riittänyt ratkaisun selvittämiseen.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers nappasi NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa ensimmäisen voiton. Oilers kaatoi Pete DeBoerin valmentaman Dallas Starsin toiseen jatkoerään venyneessä ottelussa 3-2 -lukemin. Oilers johtaa ottelusarjaa näin voitoin 1-0. Sarjan seuraavakin kamppailu pelataan Teksasissa.

Ottelussa ensimmäinen erä oli maaliton. Toisessa erässä Oilers karkasi kahdella pikamaalilla johtoon, mutta Stars kavensi pelin vielä ennen varsinaisen peliajan puoltaväliä. Kolmannessa erässä Oilers puolusti laadukkaasti, mutta lopulta Stars onnistui tekemään kaivatun tasoitusmaalin reilut kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Ensimmäisessä jatkoerässä kotijoukkue pääsi kokeilemaan neljän minuutin ylivoimalla ratkaisua onnistumatta siinä. Stars hukkasi kamppailussa kymmenen minuuttia ylivoimaa.

Voittomaalin toisen jatkoerän alussa ohjasi ottelussa 1+1 tehot iskenyt Connor McDavid. McDavid ohjasi tähtipuolustaja Evan Bouchardin vedon ohi loistavasti kamppailussa pelanneen Jake Oettingerin. Varsinaisella peliajalla joukkueen maalit menivät Leon Draisaitlin ja Zach Hymanin nimiin. Stuart Skinner torjui Oilersin maalilla voiton eteen yhteensä 31 kertaa.

Oettinger koppasi ottelussa 35 kertaa ja ryösti voittomaalin tehneen McDavidin ensimmäisen jatkoerän lopulla tylyllä tavalla. Starsin maaleista vastasi Tyler Seguin, joka nosti kevään maalimäärän viiteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL