Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä jysähti jättikauppa! – ”Monta liikkuvaa osaa…”

Chicago Blackhawksin GM Kyle Davidson.
AOP

NHL:ssä nähtiin perjantaina todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun viime vuosina useamman kaupan keskenään virittäneet Chicago Blackhawks ja New York Islanders pääsivät sopuun jättikaupasta. Kaupassa siirtyy useita eri osia, jotka saattavat vahvistaa organisaatioita pitkällä tähtäimellä.

Chicago Blackhawksin GM Kyle Davidson on tehnyt tulevaa kesää ja NHL:n varaustilaisuutta ajatellen mielenkiintoisen kaupan. Blackhawks kauppasi New York Islandersille kolme varausvuoroa ja nousi kaksi sijaa tulevassa Las Vegasissa järjestettävässä varaustilaisuudessa.

Blackhawks lähetti GM Lou Lamoriellon johtamalle Islandersille ykköskierroksen varausvuoron 20, kakkoskierroksen vuorot 54 ja 61. Tästä Islanders maksoi oman ykköskierroksen varausvuoronsa numero 18 ja kakkoskierroksen varausvuoron 50.

Viime kesänä ykkösenä kanadalaistähti Connor Bedardin varannut Blackhawks varaa ensimmäisellä kierroksella tällä hetkellä kahdesti eli vuoroilla kaksi ja 18. Toiselle kierrokselle on myös kaksi vuoroa ja kolmannelle kierrokselle kaksi vuoroa. Kolmannen kierroksen jälkeen Blackhawks varaa vain kahdesti.

Islandersilla on ensimmäiselle kierrokselle vuoro 20 ja toiselle kierrokselle Blackhawksin lähettämät vuorot. Tämän lisäksi joukkueella on vuorot neljännelle, viidennelle ja kuudennelle kierrokselle. Varaustilaisuudessa varataan yhteensä seitsemän kierrosta ja 32 pelaajaa kullakin kierroksella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL