Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Starsin tähdet himmeitä Oilersin rinnalla

Edmonton Oilers Leon Draisaitl ja Connor McDavid.
AOP

NHL:ssä käynnistyy perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella hurja ottelusarja. NHL:ssä pyörähtää läntisen konferenssin finaalisarja käyntiin kahden kovakuntoisen joukkueen eli Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin välillä. Ottelusarjasta voidaan odottaa todella hienoa, jossa nähdään mahdollisesti jopa seitsemän kamppailua.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars juhli runkosarjan osalta läntisen konferenssin voittoa ja pyrkii samaan myös pudotuspeleissä. Stars kohtaa läntisen konferenssin finaaleissa Kris Knoblauchin valmentaman Edmonton Oilersin.

Ottelusarjassa nähdään kaksi todella tehokasta joukkuetta. Starsin tehokkain pelaaja pudotuspeleissä on ollut suomalaispuolustaja Miro Heiskanen. Heiskasella on 13 otteluun koossa viisi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä.

Starsin paras pistemies pudotuspeleissä on ollut hyökkäyksen osalta yhdysvaltalaishyökkääjä Jason Robertson. Robertson ei ole pelillisesti esittänyt tyypillistä peliään, mutta 13 otteluun on syntynyt kuitenkin kolme maalia ja 12 tehopistettä. Tehokkain maalintekijä on ollut kanadalaistähti Wyatt Johnston seitsemällä osumalla. Starsin joukkueesta seitsemällä pelaajalla on vähintään kolme maalia tilillään.

Oilersin tehokkain pelaaja pudotuspeleissä on ollut saksalaissentteri Leon Draisaitl. Saksalaisella on koossa kahdeksan maalia ja yhteensä 24 tehopistettä. Kanadalaiskapteeni Connor McDavidilla on kasassa kaksi maalia ja yhteensä 21 tehopistettä. Evan Bouchard on kolmanneksi tehokkain pelaaja 5+15 tehoilla. Zach Hyman on tehokkain maalintekijä 11 osumalla. Hyman rikkoi runkosarjassa ensimmäistä kertaa urallaan 50 maalin rajapyykin.

Oilersilla on Starsin tavoin seitsemällä pelaajalla vähintään kolme maalia koossa, mutta Starsin kolmos- ja nelosketjut ovat tuottaneet huomattavasti paremmin pudotuspeleissä tehoja kuin Oilersin vastaavat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL