Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Miro Heiskanen ottelusarjan paras puolustaja? – tässä Edmontonin vastine

Miro Heiskanen sai sopimuksen.
AOP

NHL:ssä käynnistyy perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa todella hurja ottelusarja. NHL:ssä pyörähtää läntisen konferenssin finaalisarja käyntiin kahden kovakuntoisen joukkueen eli Dallas Starsin ja Edmonton Oilersin välillä. Ottelusarjasta voidaan odottaa todella hienoa, jossa nähdään mahdollisesti jopa seitsemän kamppailua.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars juhli runkosarjan osalta läntisen konferenssin voittoa ja pyrkii samaan myös pudotuspeleissä. Stars kohtaa läntisen konferenssin finaaleissa Kris Knoblauchin valmentaman Edmonton Oilersin.

Starsin yksi merkittävä etulyöntiasema ottelusarjassa Oilersia vastaan on puolustuspelaaminen. Starsin viisikkopuolustaminen on ollut jo pitkään korkealla tasolla, kun taas Oilersin vastaavassa on toivomisen varaa.

Teksasin joukkueen ykköspuolustaja on Miro Heiskanen. Heiskanen on pelannut pudotuspeleissä keskimäärin 28 minuuttia ottelua kohden ja iskenyt 13 tehopistettä tähän mennessä. Suomalaistähden minuutteja voidaan kiristää DeBoerin toimesta tarvittaessa. Heiskanen muodostaa erinomaisen pakkiparin yhdysvaltalaistähti Thomas Harleyn kanssa. Harley on noussut kiekollisena puolustajana jopa Heiskasen rinnalle, mutta kakkosylivoimassa pelaaminen syö tehoja.

Esa Lindell ja Chris Tanev muodostavat Starsille erinomaisen kakkosparin, joka tekee jo eroa Oilersiin.

Oilersin vastine Heiskaselle on hurjat 20 tehopistettä pudotuspeleihin iskenyt kanadalaistähti Evan Bouchard. Bouchard pelaa isokokoisina puolustajana paljon ja on noussut Mattias Ekholmin hankinnan myötä uudelle tasolle. Ekholm hankittiin GM Ken Hollandin toimesta kesken viime kauden Nashville Predatorsista Albertaan.

Oilersin kakkosparissa luutivat isolla sopimuksella operoiva Darnell Nurse ja Cody Ceci. Ceci on löytänyt uuden elämän Albertasta, sillä entinen ykköskierroksen varaus oli todella pahasti sekaisin urallaan ennen Oilersiin siirtymistä.

Joukkueiden välillä on iso ero myös maalivahtipelissä. Jake Oettinger kuuluu NHL:n parhaimpaan kolmannekseen, kun Oilersin Stuart Skinner on alempaa keskikastia kaikista NHL:n ykkösmaalivahdeista. Skinnerin torjuntaprosentti kymmeneen pudotuspeliotteluun on 88,1 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,87. Oettinger on torjunut jokaisen Starsin 13 ottelusta 91,8 torjuntaprosentilla ja 2,09’n päästettyjen maalien keskiarvolla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL