Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Dallas tiukan paikan edessä! – Edmontonilla tehokas toinen erä

Leon Draisaitl Edmonton Oilers
AOP

NHL:n pudotuspeleissä on käynnistynyt läntisen konferenssin finaalisarja. Finaalisarjassa kohtaavat runkosarjan osalta läntisen konferenssin voittanut Dallas Stars ja Tyynenmeren divisioonassa toiseksi Vancouver Canucksin jälkeen sijoittunut Edmonton Oilers. Ottelusarjan ensimmäinen kamppailu on ollut tasaista vääntöä, jossa ei maaleilla ole mässäilty odotetulla tavalla.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers on yhden erän päässä ensimmäisestä kiinnityksestä Stanley Cup -finaalipaikkaan sitten vuoden 2006. Oilers johtaa Pete DeBoerin valmentamaa Dallas Starsia ensimmäisessä läntisen konferenssin finaaliottelussa kahden erän jälkeen 2-1 -lukemin.

Ottelun avauserä oli maaliton, mutta toisen erän alussa Oilers iski kaksi pikamaalia. Ensin Starsin heikon puolustusalueen pelin jälkeen Brett Kulak vapautti upealla syötöllä NHL:n pudotuspelien tehokkaimman pistemiehen Leon Draisaitlin maalintekoon. Hetkeä myöhemmin Zach Hyman ja Connor McDavid karkasivat ylivoimahyökkäykseen, joka päättyi Hymanin iskemään maaliin. Hymanille osuma oli jo kevään 12 maali.

Kamppailua tasaviisikoin hallinnut Stars sai kavennusmaalin aikaiseksi vielä ennen ottelun varsinaisen peliajan puoliväliä, kun Tyler Seguin ja Jamie Benn riistivät hyökkäysalueella kiekon. Bennille avautui erinomainen maalintekopaikka, josta kanadalaiskapteeni teki esityön Seguinille, joka sai Kulakin häirinnästä huolimatta iskeä kavennusmaalin tyhjiin.

Stars on ottelussa kahteen erään päässyt kolmesti ylivoimalle onnistumatta kertaakaan. Oilersilla on kolmanteen erään vielä vajaa minuutti ottelun ensimmäistä ylivoimaa jäljellä. Oilersin maalilla Stuart Skinner on torjunut kahteen erään 16 laukausta ja Starsin maalilla Jake Oettinger 14 vetoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL