Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tähtivalmentajalle jättimäinen jatkosopimus

Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind'Amour.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä tällä kaudella toiselle kierrokselle pysähtynyt Carolina Hurricanes on tehnyt tulevaisuuden kannalta ison päätöksen. Hurricanes on jatkanut sopimuksia seuraa pitkään palvelleiden valmentajien kanssa.

Carolina Hurricanes jatkaa myös seuraavat kaudet NHL:ssä Rod Brind’Amourin valmennuksessa. 53-vuotias kanadalainen on valmentanut Hurricanesia kuudella edellisellä kaudella ja joukkue on edennyt jokaisella kaudella pudotuspeleihin.

Pudotuspeleissä Hurricanes on voittanut jokaisella kaudella vähintään yhden ottelusarjan, mutta ei yhtään ottelua itäisen konferenssin finaaleissa. Hurricanes on edennyt kahdesti NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin kuuden edellisen kauden aikana.

53-vuotias Brind’Amour kirjoitti viimeksi kolmivuotisen jatkosopimuksen Hurricanesin kanssa kesäkuussa 2021. Tänä kesänä kanadalaisen palveluksille olisi ollut reilusti kysyntää, mutta Brind’Amour päätti jatkaa tutussa organisaatiossa.

– Minulle olisi tuntunut todella oudolta lähteä valmentamaan mihinkään muualle. Minulle tärkeää on saada tehdä töitä näiden tuttujen ja hyvien ihmisten kanssa, kommentoi jatkosopimuksen tehnyt päävalmentaja.

Brind’Amour teki eri lähteiden mukaan viiden vuoden mittaisen sopimuksen organisaation kanssa. Myös koko muu valmennustiimi sai jatkosopimukset, eli apuvalmentajat Jeff Daniels ja Tim Gleason sekä videovalmentaja Chris Huffine, ja maalivahtivalmentaja Paul Schonfelder.

– Meille ensimmäinen prioriteetti oli se, että pidämme Brind’Amourista huolta. Meille kaikille on tärkeintä, että he ovat kaikki pitkään sopimuksissa kiinni tähän organisaatioon, kertasi GM Don Waddell.

Brind’Amourin alaisuudessa Hurricanes on voittanut runkosarjassa 278 ottelua ja hävinnyt 177 kamppailua jatkoajat sekä rangaistuslaukauskilpailut mukaan lukien. Pudotuspeleissä saldo on 36-32.

Peliurallaan kanadalainen palkittiin kahdesti Selke Trophylla eli parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettavalla palkinnolla. Lisäksi hyökkääjä toimi Hurricanesin kapteenina kaudella 2005-06, kun joukkue voitti historiansa toistaiseksi ainoan Stanley Cupin. 1484 otteluun NHL-urallaan hyökkääjä iski kolmessa eri organisaatiossa yhteensä 1184 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL