Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä kiinnitti monipuolisen hyökkääjän – ”Erinomainen sopimus…”

Tampa Bay Lightningin Mitchell Chaffee sai jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä 2020-luvulla kaksi kertaa Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Tampa Bay Lightning on tehnyt todella hyvän sopimuksen. Lightning kiinnitti pitkään AHL-kaukaloita kiertäneen yhdysvaltalaishyökkääjän jatkosopimukseen loistavasti sujuneen kauden jälkeen.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on tehnyt tulevaa kautta koskien todella tärkeän jatkosopimuksen. Seuran pitkäaikainen GM Julien BriseBois on kiinnittänyt yhdysvaltalaishyökkääjä Mitchell Chaffeen jatkosopimukseen. Chaffeen sopimus on kaksivuotinen yksisuuntainen sopimus, jonka kokonaisarvo on 1,6 miljoonaa dollaria. Tämä tarkoittaa sitä, että hyökkääjä tienaa saman pelasi sitten NHL:ssä tai AHL:ssä.

26-vuotias laitahyökkääjä on NHL:n varaamaton pelaaja, joka sai ensimmäisen sopimuksensa 22-vuotiaana. Rockfordin kaupungista, Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva Chaffee on 183 senttiä pitkä ja reilut 90 kiloa paina oikealta laukova laitahyökkääjä.

Chaffeella on takanaan NHL:ssä yhteensä 32 ottelua ja näissä on syntynyt neljä maalia sekä yhteensä seitsemän tehopistettä. Menneellä kaudella Lightningin riveissä kertyi 30 ottelua ja kaudella 2021-22 kaksi ottelua Minnesota Wildin riveissä. Tällä kaudella yhdysvaltalainen iski AHL:ssä Syracuse Crunchin riveissä 36 otteluun 12 maalia ja yhteensä 26 tehopistettä.

Lightning on käyttänyt ensi kauden joukkueeseen toistaiseksi lähes 76 miljoonaa dollaria. Vielä ilman sopimusta ensi kaudeksi on pitkäaikainen kapteeni Steven Stamkos. Stamkosin lisäksi joukkue tarvitsee ainakin kaksi puolustajaa ja kaksi hyökkääjää kokoonpanoonsa. Palkkakatossa on tilaa kymmenisen miljoonaa dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL