Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kovaotteinen kanadalaistähti sai jättimäisen NHL-sopimuksen

New Jersey Devilsin Kurtis MacDermid tappelee NY Rangersin Matt Rempen kanssa.
AOP

NHL:ssä menneellä kaudella tylysti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt New Jersey Devils on tehnyt mielenkiintoisen jatkosopimuksen. Devils kiinnitti kovaotteisen sekä puolustajan, että hyökkääjän paikkaa pelaavan kanadalaiskolossin pitkään jatkosopimukseen.

New Jersey Devilsin GM Tom Fitzgerald on tehnyt todella mielenkiintoisen sopimuksen. Fitzgerald kiinnitti isokokoisen kanadalaispelaaja Kurtis MacDermidin kolmen vuoden mittaiseen jatkosopimukseen. Sopimuksen kokonaisarvo on 3,45 miljoonaa dollaria, mikä on ylivoimaisesti suurin sopimus kanadalaispelaajalle.

MacDermid tienaa sopimuksellaan keskimäärin 1,15 miljoonaa dollaria kaudesta ja kahdella ensimmäisellä kaudella sopimuksessa on 250 tuhannen dollarin allekirjoitusbonus.

30-vuotias 196 senttiä pitkä MacDermid on kotoisin Sauble Beachin kaupungista, Ontarion provinssista. MacDermidia ei koskaan varattu NHL:n, mutta sai syyskuussa 2012 ensimmäisen sopimuksen NHL:n Los Angeles Kingsiltä. Ensimmäiset NHL-ottelut MacDermid pelasi kaudella 2017-18 Kingsin riveissä.

NHL-urallaan MacDermid on pelannut yhteensä 265 ottelua ja iskenyt näihin 11 maalia sekä yhteensä 31 tehopistettä. Jäähyminuutteja on kasassa hurjat 369. Urallaan kanadalainen ei ole pelannut NHL:n pudotuspeleissä yhtäkään ottelua, vaikka joukkueet olisivat pudotuspeleihin edenneetkin.

MacDermid siirtyi kesken menneen kauden Devilsin riveihin Colorado Avalanchesta vaihdossa Zakhar Bardakoviin ja seitsemännen kierroksen varausvuoroon tulevalle kesälle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL