Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Hurja kiri jäi kesken! – tässä Dallas Starsin vastustaja läntisen konferenssin finaaliin

Edmonton Oilers juhli murskavoittoa.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin finaalipari on selvillä. Edmonton Oilers voitti toisen kierroksen seitsemännen ottelun Vancouver Canucksia vastaan vieraissa ja vei ottelusarjan nimiinsä. Oilers kohtaa NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa Dallas Starsin. Ottelusarja käynnistyy perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Kris Knoblauchin valmentama Edmonton Oilers on selvittänyt tiensä yhden kauden tauon jälkeen NHL:n läntisen konferenssin finaaleihin. Oilers kaatoi seitsemännessä toisen kierroksen ottelussa Rick Tocchettin valmentaman Vancouver Canucksin 3-2 -lukemin. Ottelusarja meni Oilersille voitoin 4-3.

Ottelussa avauserä oli maaliton, mutta toisessa erässä vieraat onnistuivat kolmesti maalinteossa. Kolmannessa erässä kotijoukkue viritti kiriään ja saikin kavennuksen tehtyä vajaat yhdeksän minuuttia ennen loppua. Canucks nousi maalin päähän vajaat viisi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä, mutta ei onnistunut naulaamaan tasoitusmaalia.

Oilersin maalit ottelussa menivät Zach Hymanin, Cody Cecin ja voittomaalin ylivoimalla iskeneen Ryan Nugent-Hopkinsin nimiin. Evan Bouchard syötti ottelussa kaksi maalia ja nosti pudotuspelien syöttöpisteiden määrän jo 15’sta. Stuart Skinner torjui vieraiden maalilla 15 kertaa voiton eteen.

Canucksin maalit menivät Conor Garlandin ja tshekkipuolustaja Filip Hronekin nimiin. Garland iski maalin lähietäisyydeltä tarkalla laukauksella ja Hronek iski kevään ensimmäisensä sekä samalla ainoan osuman hirvittävällä pommilla siniviivasta. Arturs Silovs antoi mahdollisuuden Canucksille voittoon huimilla pelastuksilla ja torjumalla kamppailussa 26 kertaa. Kolmanteen erään latvialaiselle kertyi kaksi torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL