Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on hurja huhu! – NHL:n tähtihyökkääjä on kaupan

Winnipeg Jetsin tanskalaishyökkääjä Nikolaj Ehlers.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella pudotuspeleihin tiensä selvittänyt Winnipeg Jets on todennäköisesti aktiivinen joukkue kesän siirtomarkkinoilla. Jets on kahdella perättäisellä kaudella voittanut pudotuspeleissä kaksi ottelua, mutta lentänyt aina ensimmäisellä kierroksella lauluun. Joukkueen päävalmentajana edelliset kaudet toiminut kanadalaisveteraani päätti jäädä eläkkeelle, joten suuriakin muutoksia saattaa olla luvassa.

Viime syksynä Winnipeg Jets teki todella mielenkiintoisen siirron, kun GM Kevin Cheveldayoff päätti kiinnittää kaksi joukkueen pitkäaikaista runkopelaajaa pitkiin jatkosopimuksiin. Kumpikin sopimus käynnistyy heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Sopimukset olivat ykkössentteri Mark Scheifelen ja ykkösmaalivahti Connor Hellebuyckin seitsenvuotiset jatkosopimukset 8,5 miljoonan dollarin kausipalkalla.

Jetsin ympärillä pyörii toukokuussa mielenkiintoinen huhu, sillä Cheveldayoff on eri lähteiden mukaan kauppaamassa joukkueen luottohyökkääjä Nikolaj Ehlersiä. Ehlers on Jetsin ykköskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Aalborgin kaupungista, Tanskasta kotoisin oleva 28-vuotias laitahyökkääjä omaa sopimusta vielä ensi kaudeksi Jetsin kanssa. 183 senttiä pitkä pelinrakentaja tienaa ensi kaudesta kuusi miljoonaa dollaria, mutta omaa sopimuksessaan kymmenen joukkueen listan, johon tätä ei saa kaupata.

Vasemmalta laukova laitahyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä 605 ottelua runkosarjaa. näissä on syntynyt 201 maalia ja yhteensä 457 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Ehlers on iskenyt 64 tehopistettä. Kolmella kaudella tanskalainen on rikkonut 60 tehopisteen rajan. Yhden kauden maaliennätys on tanskalaisen osalta 29 osumaa kaudella 2016-17. Seitsemällä kaudella Ehlers on rikkonut 20 maalin rajapyykin.

Jetsillä on ensi kaudeksi reilut kymmenen miljoonaa dollaria palkkatilaa jäljellä. Joukkueella on sopimuksissa kiinni maalivahti, neljä puolustajaa ja 12 hyökkääjä. Merkittävimmät pelaajat ilman sopimusta ovat hyökkäyksestä Cole Perfetti, joka on rajoitettu vapaa agentti sekä Sean Monahan ja Tyler Toffoli, jotka ovat vapaita agentteja kesällä, mikäli jatkosopimusta ei synny. Puolustuksesta sopimukset päättyvät Brenden Dillonin ja Dylan DeMelon kanssa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL